SYSTEMUTVECKLARE som brinner för programmering

2018-06-26

Som systemutvecklare, inriktning .NET, kommer du att ingå i ett SCRUM-team som arbetar med produktutveckling av vårt system för kliniska laboratorierum inom sjukvården, CGM ANALYTIX. Systemet används på allt från mindre vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier. Dessutom arbetar vi med utveckling av en rad andra spännande produkter. Våra uppdrag varierar från små till stora projekt. Produktutvecklingen sker ofta i nära samarbete med kunder och andra intressenter, där du ofta är delaktig i processen från önskemål till färdig lösning. Arbetet kan medföra resor i samband med installationer, tester och driftsättning.

Vi söker dig som brinner för programmering. Vi tror att du har arbetat som systemutvecklare eller har motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt och är sugen på att lära dig nytt! Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i team, tycker det är roligt att ta ett stort personligt ansvar och du är självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi tror också att du är drivande, engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

För att passa för tjänsten ser vi gärna att:

• du har erfarenhet av C#.NET

• du skriver och talar svenska och engelska obehindrat

• du troligen har en universitets- eller högskoleexamen men du kan också ha motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt

Det är meriterande om du har:

• erfarenhet av någon av följande tekniker; AngularJS, ReactJS, TypeScript, HTML5, Cordova eller Xamarin

• erfarenhet av mjukvaruutveckling mot databaser

• kunskap i/om databasen MS SQL Server

CompuGroup Medical LAB är ett produktbolag inom medicinsk IT med kontor i Borlänge och Stockholm. Vi ingår i den internationella koncernen CompuGroup Medical som har drygt 4 300 anställda och är en av världens största leverantörer av mjukvarusystem inom sjukvården. Vår huvudprodukt CGM ANALYTIX används av landsting och privata aktörer i Sverige, Norge, Slovakien och Ryssland. Vår produkt CGM ANALYTIX är ett laboratorie informations system som används på allt från mindre laboratorier på vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier.

Vi vill att du ska må bra och trivs, hos oss får du; ett gäng trevliga & hjälpsamma kollegor, möjlighet till flexibel arbetstid & att arbeta hemifrån, föräldralön, friskvårdsbidrag om 1000 kr per år och två friskvårdstimmar per vecka för träning på arbetstid eller 2000 kr per år och ingen träning på arbetstid, kollektivavtal (IT-företagen), sjukvårdsförsäkring (med möjlighet att teckna för familjen) samt sjukförsäkring.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos COMPUGROUP MEDICAL LAB Scandinavia AB i Borlänge genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

COMPUGROUP MEDICAL LAB Scandinavia AB
CIRKELGATAN 14
78172 BORLÄNGE

Telefonnummer: 0243217600

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Niklas Södergren0243-21 68 43niklas.sodergren@cgm.com

Till webb­ansökan 

Mer information