Junior systemutvecklare till snabbväxande IT-konsultföretag

2018-06-27

Vår kund är i en väldigt spännande och expansiv fas och just nu söker de efter en erfaren .NET-utvecklare. Hos vår kund jobbar du i långsiktiga projekt mot stora kunder och arbetet bedrivs från deras kontor i Borlänge. Vår kund jobbar med moderna teknologier och ett axplock av de ramverk de jobbar med är MVC, Angular, Bootstrap, Telerik Kendo UI och Entity Framework. Kunden jobbar också mycket med integrationer mellan olika system. All erfarenhet inom dessa områden/tekniker är därför meriterande.

Vår kund söker dig som:

- Har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling

- Brinner för systemutveckling och gillar utmaningar

- Gillar att arbeta i team

Vår kund kan erbjuda dig:

- Kreativa och spännande arbetsuppgifter

- God kompetensutveckling

- Ett generöst och tryggt förmånspaket med sjukvårdsförsäkring, friskvård på arbetstid, m.m.

- En positiv företagskultur där man stöttar varandra och har en sund balans mellan arbete och fritid

Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.

Mer information

Om Jobshark

Jobshark erbjuder rekryteringstjänster inom IT. Vi hjälper de mest spännande arbetsgivarna med att hitta de bästa IT-specialisterna. Bland våra kunder ingår Footway, Bahnhof, Zmarta, Watty, Starweb, Dorunner, Phonera, Alten, Goo Technologies, Cybercom, System Verification, City Network, Nyheter24, Vendemore, Trustly och Softronic. Jobshark ingår i en företagsgrupp med ca 50 anställda.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Jobshark AB i Borlänge genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Jobshark AB
Vasagatan 36
11120 Stockholm

E-post: jobshark@jobshark.se

Till webb­ansökan 

Mer information