Enhetschef till Öppenvårdspsykiatrin Borlänge

2018-01-12

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Psykiatriska öppenvården i Borlänge ingår i Basenhet Mellersta och Västerbergslagen och ska erbjuda psykiatrisk specialistvård till innevånarna i Borlänge och Säters kommuner.

Det övergripande uppdraget innebär bland annat att ge patienter med allvarlig psykisk sjukdom, störning eller funktionshinder den sammansatta utredning, behandling, rehabilitering och stöd de behöver för att nå en god hälsa och en bra livssituation. Bemanningen består av flera olika yrkesgrupper och tillsammans har vi en bred kompetens.

Samarbete med övriga verksamheter, vårdgrannar, kommuner och andra samhällsaktörer är en viktig del i vårt arbete som ständigt utvecklas.

Vi söker nu dig som är intresserad av att vara med och leda, genomföra och utveckla arbetet på mottagningen tillsammans med ytterligare en enhetschef.

Ni ska tillsammans med era medarbetare genomföra verksamhetens uppdrag, utveckla, anpassa och systematiskt följa upp verksamheten.

Du har eget ansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljö och de administrativa uppgifter som följer med uppdraget. Tjänsten är direkt underställd verksamhetschefen för öppenvårdspsykiatrin i Mellersta och Västerbergslagen och du ingår i basenhetens ledningsgrupp.

Enhetschefsuppdraget är ett förordnande under 3 år och du har en tillsvidareanställning i din grundprofession i lämplig hälso- och sjukvårdsutbildning.

KVALIFIKATIONER

Du har en grundprofession inom hälso- och sjukvården lämplig för vuxenpsykiatriskt arbete, intresse och vilja att utveckla den framtida vården.

Du ska ha tidigare erfarenhet och ett stort intresse av att leda arbete och personalgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och verksamhetskännedom.

Fackliga kontakter:

Vårdförbundet, Marion Vaeggemose, 076-7900391, marionjudithgrelck.vaeggemose@ltdalarna.se

Vision, Elisabeth Norgren, 070-5910394, elisabet.norgren@ltdalarna.se

SSR, Jörgen Fredholm, 023-492 879, jorgen.fredholm@ltdalarna.se

Psykologförbundet, Ylva Nordesjö, 023-491642, ylva.nordesjo@ltdalarna.se

Kommunal, Peter Johannesson, 010-4428174, 070-2496831, peter.johannessen@ltdalarna.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, psykiatrisk vård hos LANDSTINGET DALARNA i Borlänge genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129 Falun

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Susanna Berglund0240-495071Susanna.Berglund@ltdalarna.se

Till webb­ansökan 

Mer information