Medicinsk sekreterare till Hybrid och Intervention!

2018-01-12

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Hybrid och intervention (HYBI) är ett nystartat verksamhetsområde som bedriver vård med avancerad utrustning för interventioner och operationer i Sahlgrenskas nyinvigda Bild och interventionscentrum, BoIC.

Till HYBI hör kärlsektionen som har en avdelning och mottagning. Vi har nu skapat en Administrativ enhet med en enhetschef inom verksamhetsområdet HYBI. Inom Administrativa enheten ansvarar medicinska sekreterare och kanslist för vårsadministrationen kring patienter vid våra olika enheter som består av:

- Kärlmottagning inklusive kassa/reception.

- Vårdavdelning 18, kärlkirurgi.

- Operationsavdelning 1, 2, 5 och 8.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som trivs med ett omväxlande vårdadministrativt arbete inom öppen- och slutenvård. Journaldokumentation tillsammans med många andra patientadministrativa arbetsuppgifter gör arbetet roligt och variationsrikt. Den medicinska sekreteraren har en mycket aktiv och viktig roll i vår dagliga verksamhet. Du kommer att ha nära samarbete med operationskoordinnatorer, sjuksköterskor och läkare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

- Journaldokumentation.

- Bokning av återbesök, hantering av väntelistor samt registrering i ELVIS.

- Post- och provsvarshantering.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning. Har du erfarenhet av arbete i Melior och ELVIS är detta meriterande. Vi ser gärna att du som söker är självgående, flexibel, noggrann och serviceinriktad.

Mer information

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare hos Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hybrid och Intervention i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hybrid och Intervention
HR-servicecenter, Torggatan 1 A
43135 Mölndal

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Biträdande verksamhetschef, Ulrika Wallander070 - 082 51 10

Till webb­ansökan 

Mer information