Vårdcentralchef

2018-02-09

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill ha ett intressant och kreativt arbete.

Om arbetet

Som vårdcentralschef har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste uppgifter är att tillsammans med medarbetarna ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef har du alltid kundens bästa som ledstjärna.

Till ditt stöd finns teamledare samt stabsfunktioner för ekonomi, personal och utvecklingsfrågor. Din närmaste chef är primärvårdschefen för ditt område. Du ingår i ledningsgrupperna för primärvårdsområde 3 och 6 där du kommer att vara engagerad i hela områdets resultat och utveckling.

Om oss

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral ligger på Hisingen i södra Biskopsgården, beläget i ett mångkulturellt område. Vårdcentralen är ackrediterad för att arbete inom Västra Götalands Primärvård. Vi arbetar ständigt för att utveckla vårdcentralen där våra ledord följer Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. Vår verksamhet skall präglas av patientsäkerhet, servicekänsla och gott bemötande på alla nivåer.

Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla verksamheten för att kunna ge kunder och patienter bästa medicinska kvalitet och service.

Om dig

Vi söker dig med utbildning inom område som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du ska ha god kännedom om primärvård och gärna ha erfarenhet av chefs- och ledarskap. Har du gått någon av VGRs chefsutbildningar så är det meriterande.

Du är en person med stark personlighet och integritet som vill leda, utveckla och förbättra vår verksamhet mot uppsatta mål. Detta gör du i dialog med medarbetare, kunder och områdesledning. Du tar beslut och initiativ, är drivande, ansvarstagande och ser till helheten där du bidrar med ditt strategiska och analytiska tänkande för att stödja verksamheten.

Som person är du bra på att kommunicera samt kan uttrycka dig tydligt och lättförståeligt. Du är bra på att lyssna, är lyhörd för andras synpunkter och har lätt för att samarbeta och hantera konflikter där de uppstår. Du är engagerad, tycker om att leda andra, bygga relationer samt är synlig och tillgänglig. I det ledarskap låter du medarbetarna ta ansvar och du har ett genuint engagemang och intresse av att arbeta i vårt specifika geografiska område.

Du delar Närhälsans kärnvärden: Nytänkande, omtänksam, pålitlig.

Mer information

Övrigt

Intervjuer för tjänsten kommer att ske på förmiddagen den 8 mars.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård hos Närhälsan Biskopsgården vårdcentral i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral
Lillhagsparken 6
42250 Hisings backa

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Cathrine Thanner, PrimärvårdschefTfn 0705 - 20 48 01

Till webb­ansökan 

Mer information