Sjuksköterska, Behandlingsenheten Västervik

2018-02-09

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i landstinget

http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är sedan januari 2015 en länsklinik med verksamhet vid behandlingsenheten Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar. I Västervik finns sju behandlingsplatser.

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Behandlingenheten i Västervik söker ny medarbetare- är det du?

På behandlingsenheten arbetar du i en liten grupp tillsammans med fyra sjuksköterskor. Arbetet är patientnära med information till cancerpatienter och anhöriga, behandling med cytostatika, antikroppsbehandling samt tabletter och injektioner.

Det är mest kirurgiska patienter med t ex bröstcancer, prostatacancer samt patienter med mag/tarmcancer som behandlas hos oss.

Arbetet är mycket omväxlande och arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Mer information

Välkommen till ett spännande jobb!

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet och med intresse för onkologisk vård. Som person är du lugn, trygg, positiv, flexibel och har en förmåga att prioritera och fatta egna beslut.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Landstinget i Kalmar Län i Kalmar genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Landstinget i Kalmar Län
Se hemsida
39244 Kalmar

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Askelin0480-410332anna.askelin@ltkalmar.se

Till webb­ansökan 

Mer information