Undersköterskor Bergdala

2018-04-19

I Kinda är det nära. Till natur, kultur och till varandra.

Här finns bra boende i vackra miljöer. Nära till både sjö och skog. Våra barn kan växa upp till trygga och företagsamma vuxna.

God, stabil ekonomi och visioner gör att Kinda är en kommun i framkant.

Kinda kommun bedriver kommunal hälso- och sjukvård inom hemsjukvården samt äldre- och handikappomsorgen.

Våra boenden är förlagda i Horn, Kisa och Rimforsa.

Bergdala äldreboende är ett särskilt boende där det finns 71 lägenheter för äldre som av olika skäl inte kan bo kvar i sitt ordinära boende.

Vår målsättning är att de boende skall kunna påverka sin vardag så att vardagstillvaron blir den bästa och att vårt bemötande kännetecknas av respekt, empati och lyhördhet.

Vi söker nu undersköterskor till Bergdala.

Vi söker ett flertal undersköterskor för längre vikariat. Vi söker undersköterskor både till vård- och omsorgsboende samt demensboende. Tjänsterna är deltid, mellan 75 - 80 % tjänstgöringsgrad.

Arbetsuppgifter:

Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund och ett rehabiliterande synsätt genom att se till varje persons förutsättningar och skapa delaktighet och göra vardagen begriplig och meningsfull.

Vi eftersträvar ett stimulerande vardagsliv och gemenskap utifrån individuella behov. Du ska samarbeta tillsammans med den boende, övrig personal och närstående, för den enskilda personens livsföring. I arbetet ingår att dokumentera i vårt verksamhetssystem, ha en roll som kontaktansvarig samt utföra insatser utifrån delegation från legitimerad personal.

Du arbetar utifrån ett individuellt schema, dagtid kvällstid samt helg, som är anpassat efter verksamhetens behov.

Kvalifikationer:

Vi söker utbildade undersköterskor som har en god samarbetsförmåga och sätter en ära i att alltid ha ett gott bemötande. Till vikariat på demensboende är det meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med personer med demenssjukdom.

Du tar ett stort ansvar i ditt yrkesutövande och visar omdöme och respekt. Du har en förmåga att kunna prioritera i det dagliga arbetet och vi ser även att du har förmåga att bidra till ett positivt och gott klimat på arbetsplatsen. I arbetet med äldre med demenssjukdom finns behov av att du har ett lugnt förhållningssätt i de situationer som kan uppstå.

Mer information

Mer information och ansökan

Tillträde: Efter överenskommelse.

Om du har frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta Cecilia Johansson 076 - 133 90 68 

Sista ansökningsdag: 2018-04-29.

Rekryteringsprocessen kommer att starta innan ansökningstidens utgång så vänta inte med din ansökan!

Kinda består av ca 10 000 medborgare som tillsammans bygger och utvecklar kommunen. Samverkan är en förutsättning för utveckling och vi arbetar med medborgardialog och med andra kommuner för kunskapsutbyte och tillväxt. Vi har bra kommunikationer till Linköping och därifrån ut till hela världen. Täta expressbussavgångar innebär bra pendlingsmöjligheter.

Vill du vara med?

Tillsammans utvecklar vi Kinda kommun!

#adifferentkindawork

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Kinda kommun i Kinda genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Kinda kommun
Stora torget 1
59040 Kisa

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Cecilia Johansson, Verksamhetschef0494-190 76cecilia.johansson@kinda.se

Till webb­ansökan 

Mer information