Administratör, Regionalt cancercentrum sydöst

2018-01-12

Vill du vara med och utveckla framtidens verksamhetsstöd? Vår vision är att bidra till Region Östergötlands utveckling genom att skapa branschens bästa verksamhetsstöd.

Centrum för verksamhetsstöd och utveckling (CVU) levererar tjänster inom HR, ekonomi, arkivverksamhet, regional biblioteksverksamhet, vårdnära verksamhetsutveckling, folkhälsa, medicinsk teknik, IT, facility management och upphandling. Ett brett och spännande uppdrag med andra ord! Vi utgör Region Östergötlands kompetensstöd inom alla våra discipliner. Målet är att skapa mervärde och underlätta för vården, våra chefer och för regional utveckling

Regionalt cancercentrum sydöst, som är en del av CVU, är ett kunskaps- och serviceorgan i sydöstra sjukvårdsregionen som tillsammans med övriga fem regionala cancercentrum ska utveckla cancervården utifrån ett tydligt patientperspektiv och målen i den nationella cancerstrategin. Läs gärna mer om RCC sydöst på vår hemsida På kanslitet arbetar idag 25 personer inom olika professioner som bland annat registeradministratörer, statistiker, processledare, projektledare, registerproduktägare och kommunikatör.

Vill du tillsammans med oss sträva mot målet att: ”Färre i regionen ska insjukna i cancer, fler ska överleva längre och få bättre livskvalitet”? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en administratör med praktiskt och gärna IT-tekniskt intresse, som tillsammans med övriga medarbetare driver och utvecklar verksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår också service och stöd gentemot ledning, processledare och övrig personal. I din roll som administratör är du självständig men samtidigt en viktig lagspelare.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

• introducera nya medarbetare

• administration i Heroma

• diarieföring

• fakturahantering i Agresso

• IT-resurs

• ansvarig för passersystem och larm

• andra administrativa uppgifter för att få vårt kontor att fungera

Mer information

Utbildning och erfarenhet

Det är önskvärt med eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration och IT. Du kan också ha förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Din datorvana är mycket god, liksom dina kunskaper och erfarenheter av Microsoft Officepaketet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att skriva minnesanteckningar.  

Personliga egenskaper

Som administratör hos oss är du navet på kontoret, ett stöd till chefer och verksamheter vilket innebär att du behöver vara trygg och stabil och kan förhålla dig ett sätt som är anpassat till situationen. Vi söker en serviceinriktad och strukturerad administratör som är flexibel och har viljan och förmågan att prioritera och lyssna in vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en god initiativförmåga och ett positivt förhållningssätt.

Anställning och information

Det här är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Srinivas Uppugunduri,  010 103 39 58.

Facklig företrädare för vision är Cecilia Holtström, 010-103 96 45.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. 

Region Östergötland

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Region Östergötland i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Östergötland
Brigadgatan 21
58185 Linköping

Till webb­ansökan 

Mer information