Medicinsk sekreterare till VO Kvinnosjukvård i Lund

2018-02-09

Gör skillnad. Varje dag.

Tycker du om att vara i händelsernas centrum?

Tycker du om att arbeta med varierande arbetsuppgifter?

Drivs du av utmaningar?

Är du nyfiken och vetgirig på att lära dig nytt?

Då kan du vara den vi söker!

Här erbjuder vi dig ett utmanade och varierande arbete som medicinsk sekreterare!

På den administrativa enheten inom verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård är vi cirka 60 medarbetare fördelade på orterna Malmö och Lund. Arbetsuppgifterna är skiftande och vi ger service till samtliga enheter inom kvinnosjukvården. Förutom akuten så stöttar vi bland annat kassan, remiss- och bokningscentralen, vårdavdelningen, förlossningen, ultraljud, bäckenbottenmottagningen samt specialistmödrahälsovårdsmottagningen.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en akutsekreterare som även attraheras av att vara allroundsekreterare på hela enheten i Lund.

Att arbeta som allroundsekreterare innebär att rycka in där det behövs och se det som en utvecklande och viktig roll på enheten. Arbetet innefattar dokumentation i Melior och Obstetrix med hjälp av Medspeech och registrering i WebPASIS. Du kommer även att arbeta med vanligt förekommande administrativa uppgifter för medicinsk sekreterare samt kassa och telefon.

Vi arbetar i nära samarbete med patienter, kollegor samt andra vårdgivare. Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet att vara med och utveckla enhetens arbete. Vi arbetar efter RAK, rätt använd kompetens.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som kan behålla fokus och har ett professionellt förhållningssätt även i stressiga situationer. Du har lätt för att planera ditt arbete samt organiserar aktiviteter på ett effektivt sätt. För att lyckas i rollen måste du vara flexibel och lösningsorienterad. Det är även viktigt att du har en hög känsla för service samt ett mycket gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Gällande de formella kraven ska du ha godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration KY 80 p/ 400p(YH) eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som medicinsk sekreterare på sjukhus, företrädesvis på akutmottagning, är det meriterande för tjänsten. Du är en van datoranvändare, gärna med erfarenhet av att arbeta i både Melior, och Obstetrix . Vidare är goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, en förutsättning för tjänsten.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer information

ÖVRIGT

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare hos Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Sjukhus i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Sjukhus
Västra Storgatan 12
29189 KRISTIANSTAD

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Charlotte Andersen, Enhetschef046-17 24 67charlotte.a.andersen@skane.se

Till webb­ansökan 

Mer information