Distriktssköterska/ Sjuksköterska sommarvik

2018-02-09

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen i Lysekil är en väletablerad vårdcentral dit alla är välkomna.

Vi har ca 7000 patienter som valt att lista sig hos oss. Här arbetar kompetenta läkare, psykolog, distriktssköterskor, distriktssköterskor med specialistkompetens inom astma/KOL, diabetes samt BVC, undersköterskor, medicinska sekreterare, fotvårdsspecialist samt rehabkoordinator.

Många väljer att tillbringa sommar och semester i Lysekil och för att vi också skall få lite semesterledighet behöver vi förstärka vår personalstyrka under sommaren.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av eget mottagningsarbete, men även telefonrådgivning och omhändertagande av akut sjuka. Din kompetens kommer att utforma dina arbetsuppgifter.

Om dig

Du är leg distriktssköterska eller sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårdcentralsarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, såsom samarbetsförmåga och flexibilitet. För dig är det viktigt att ge ett gott omhändertagande samt att skapa goda relationer både vad gäller patienter som arbetskamrater.

Vi önskar att du delar Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas under annonseringstiden.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Mer information

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Närhälsan Lysekil vårdcentral i Lysekil genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Närhälsan Lysekil vårdcentral
Regionens Hus, Östergatan 1
46280 Vänersborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Elin Hansson, Vårdcentralschef0702 311506

Till webb­ansökan 

Mer information