Sommar/timvikarier till sociala boenden

2018-02-09

Vi söker sommar-och timvikarier till boende för hemlösa män/kvinnor med samsjuklighet i aktivt missbruk.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETERNA 

Förenade Care AB driver Vallhem som är ett dygnsboende för hemlösa män och Rönnbacken som är ett dygnsboende för hemlösa kvinnor på uppdrag av Malmö stad och har gjort det sedan 1999.

Vallhem har 46 boenderum uppdelade på 4 plan och Rönnbacken 21 boenderum uppdelade på 3 plan. Sedan januari 2016 har vi ytterliga ett boende, Piletorp som är ett akutboende och det är i Lunds kommun med 26 platser. Målgruppen på samtliga boenden är med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa från 18 år och uppåt. Uppdraget innebär att ge brukaren en trygg boendemiljö och möjlighet till individuellt stöd och hjälp i kontakt med sjukvård, myndigheter och praktiskt socialpedagogiskt stöd.

Verksamheten har särskild inriktning på omvårdnad, trygghet, individuellt och respektfullt bemötande som är anpassat efter den enskildes behov och med tillvaratagande av den enskildes egna möjligheter.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, personal, samarbetspartner och uppdragsgivare.

Vi arbetar i team bestående av vårdare, gruppledare samt verksamhetschef.

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i mathantering, städning, administrativt arbete, boendestödjande samtal och kontakt med socialtjänst.

I arbetet ingår också kvalitets- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Som person är du positiv, har god social förmåga, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Du sätter alltid den boende i centrum och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Önskvärt med någon form av erfarenhet inom psyk/missbruk.

KRAV

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha datakunskap.

ARBETSTID

Varierande arbetstider

LÖN

Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Omgående

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

Ansökningar behandlas löpande

KONTAKTPERSON

Terezia Gullstrand

E-post tereziag@forenadecare.com

 

Arbetsgivare:

Förenade Care AB

Höjdrodergatan 19

212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Stödassistent hos Förenade Care i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Förenade Care
Stora Kvarngatan 4
21129 Malmö

Till webb­ansökan 

Mer information