Enhetschef, Clinicum Test och innovation

2018-02-09

Clinicum Test och innovation är en regionsövergripande verksamhet inom Centrum för Verksamhetsstöd och Utveckling (CVU) med medarbetare och lokaler på Universitetssjukhuset i linköping (US), Lasarettet i Motala (LiM) och Vrinnevisjukhuset (ViN). Clinicum Östergötland är en gemensam stödjande resurs för utbildning och kompetensutveckling inom Region Östergötland i första hand samt även för sjukvårdsregionen, nationellt och internationellt. För närvarande anordnas årligen cirka 1200 enskilda utbildningstillfällen med stöd av Clinicum. Clinicums funktion är att i samarbete med chefläkarfunktionen och vårdande verksamheter förbättra patientsäkerheten genom standardisering, kunskapshöjning och färdighetsträning. Test och innovation, regionens innovationsenhet, är en del av Clinicums verksamhet som leds genom separat enhetschef.

Vi söker nu två enhetschefer med servicekänsla, driv och ambitioner till Clinicum i Motala respektive Norrköping

Arbetsuppgifter

Som enhetschef på Clinicum LiM eller ViN kommer du vara en del i ett drivande team som brinner för att förbättra patientsäkerheten genom kunskap och lärande. Du kommer vara ansvarig för och arbetsleda den operativa verksamheten i respektive länsdelen. Du har personalansvaret för medarbetarna i respektive ort och stödjer medarbetarna på plats med din kunskap och förmåga, samtidigt som du är en del av den regionsövergripande ledningen av verksamheten. Då Clinicum samverkar med samtliga vårdande och stödjande verksamheter inom Region Östergötland är alla medarbetare på Clinicum ambassadörer för verksamheten, och som enhetschef har du en framträdande roll som kontaktyta för verksamheterna i området. Du ingår i Clinicums strategiska och operativa ledningsgrupp.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har relevant grundutbildning på minst gymnasial nivå och dokumenterad erfarenhet av ledarskap inom stora organisationer. Du har erfarenhet av lärandeorganisationer med fokus på kontinuerlig vidareutbildning inom hälso- och sjukvården. Tidigare erfarenhet som gruppledare eller enhetschef och dokumenterad ledarskapsutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper

Som serviceinriktad problemlösare är du trygg och stabil samt har god samarbetsförmåga. Du är nyfiken på, och lyhörd för, din omgivning och deras behov. Du har en styrka i att kunna kommunicera tydligt i alla sammanhang. Du brinner för att motivera andra till att uppnå gemensamma mål och få medarbetare runt dig att växa. Vidare har du en strategisk utgångspunkt i ditt arbete och lätt för att ta ett brett perspektiv i olika frågor av komplex karaktär. Du är servicefokuserad och jobbar på ett strategiskt målinriktat sätt för att uppnå resultat i samverkan med medicinska experter.

Mer information

Anställning och information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Vi söker i denna rekrytering enhetschef till dels Lasarettet i Motala men även till Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Vänligen ange i given urvalsfråga vilken eller vilka placeringsorter just du är intresserad av.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sebastian Cano Bedoya, telefon 010-103 7832 eller Martin Schilling, Verksamhetschef Clinicum Test och innovation, Centrum för verksamhetsstöd och utveckling, telefon 010-103 6242.

Facklig representant Håkan Hultberg, telefon 010-103 05 19.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag genom att klicka dig vidare via länken nedan! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst samt vilken placeringsort du är intresserad av.

ANSÖK VIA DENNA ANNONS

Välkommen med din ansökan senast den 2 mars 2018. Ansökningar tas endast emot genom att du registrerar dig i vår databas.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta IT-akuten, 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Enhetschef, hälso- och sjukvård hos Region Östergötland i Motala genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Östergötland
Hus B, plan 10 Lasarettet i Motala
59185 Motala

Till webb­ansökan 

Mer information