Business controller till nytänkande vårdbolag

2017-12-22

Välkommen du controller som vill jobba i ett innovativt bolag med fokus på förbättringar och digitalisering!

Ekonomiavdelningen på Tiohundra består av 13 medarbetare uppdelat på en redovisnings- och en controllerenhet. Vi erbjuder dig arbete i en nytänkande organisation med trevliga medarbetare och fina lokaler centralt i Norrtälje.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta som business controller?

Drivs du av förbättringsarbete, verksamhetsutveckling och att jobba en hel del med digitalisering? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad vi kan erbjuda dig?

Förutom att du kommer till ett unikt vårdbolag som är både kommun- och landstingsägt, en god modell som givit goda resultat och framgångar, så får du arbeta i ett vårdbolag som har stort fokus på vidare effektivisering och utveckling.

Vi är mycket drivande i utvecklingen av vård och omsorg och gör forskningssatsningar till gagn för både medarbetare och kunder.

Du kommer till en mycket trevlig arbetsgrupp där vi samarbetar och hjälps åt. Rollen är omväxlande och verksamhetsnära med goda utvecklingsmöjligheter.

Tiohundra värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Vårdbolaget Tiohundra är en miljöcertifierad (ISO 14001)och rökfri arbetsplats.

Ditt arbete som Business controller

Inom controllerenheten arbetar sex personer med olika ansvarsområden. Du kommer att ha controlleransvar för en eller flera verksamhetsområden vilket innebär att du kommer arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du samarbetar med övriga kollegor i gruppen och är delaktig i att utveckla ekonomiprocesserna. Du kommer också vara ett stöd för verksamhetens chefer och rapporterar direkt till bolagets ekonomidirektör.

Du har följande arbetsuppgifter;

- Analys och rapportering av verksamhetens resultat, produktion och nyckeltal med god förståelse för verksamheten.

- Delta i månadsbokslut samt budget- och prognosarbete där du är ett viktigt bollplank för att stödja verksamhets- och enhetschefer.

- Uppföljning och analys av utfall och prognos.

- Kommunicera ekonomisk information vid månatliga verksamhetsuppföljningar.

- Delta i avtalsförhandlingar och följa upp avtal.

- Utveckla rutiner och processer samt driva förbättringsarbeten och mindre projekt.

Mer information

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har arbetat minst två år som business controller på ett medelstort eller större bolag. Du har erfarenhet av ekonomistyrning, ekonomisk rapportering, analys, budget- och prognosarbete och har arbetat mycket verksamhetsnära. För att lyckas i rollen krävs mycket goda Excelkunskaper och stor vana att analysera större datamängder samt erfarenhet av och förmåga att driva förbättringsarbete. Erfarenhet från hälso- och sjukvård eller omsorg är meriterande.

För att trivas i rollen som ekonom hos oss är det viktigt att du är analytiskt lagd, strukturerad och med god förmåga att prioritera. Med en utvecklad känsla för verksamheten har du förståelse för detaljerna utan att tappa helhetsperspektivet. Du tycker om att driva på och ta ansvar samtidigt som du är ödmjuk och en god lagspelare. Du har även god kommunikativ förmåga och är en bra pedagog samt är duktig på att knyta kontakter och bygga relationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du ansöker med ditt CV samt ett personligt brev på svenska senast den 22 januari. Urvalsarbetet sker löpande dock ej under perioden 22/12-2/1. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark Rekrytering och rekryteringskonsult Sabina Sjögren sabina.sjogren@badenochandclark.se alt. 08- 587 512 77.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Business controller hos Badenoch & Clark i Norrtälje genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Badenoch & Clark
Kungsgatan 60
10224 STOCKHOLM

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sabina Sjögren08-587 512 77sabina.sjogren@badenochandclark.se

Till webb­ansökan 

Mer information