Sjuksköterskor! Norrtälje hemsjukvård tänker utöka och förbättra

2018-01-03

Om oss

Vi har förmånen att få arbeta med sjukvård i kundens bostad.

Inom hemsjukvården arbetar distriktssköterskor med hemtjänstpersonal, närrehab och husläkaren i ett unikt och nära samarbete kring kunden. Sedan 2010 ingår den basala hemsjukvården i kundvalet inom Tiohundra AB.  

 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

 

Om tjänsten

Vi söker dig som vill utveckla hemsjukvården i Norrtälje.

I Norrtälje är vi i dag 6 sjuksköterskor som månar om våra patienter och varandra. Vi har roligt ihop och ser nu fram emot att få en ny medarbetare.  

Vi har ett samarbete mellan olika yrkeskompetenser då vi ser fördelarna med ett bra teamarbete. Vårat kontor finns i Norrtälje.  

 

Arbetsuppgifterna innebär basal hemsjukvård med bedömning, läkemedelshantering, kvalitetsregister, hembesök, uppföljning samt delegering. Arbetet sker i team för att tillgodose kundens vårdbehov optimalt. 

I Norrtälje har vi arbetat aktivt med att förbättra verksamheten, tex läkemedelshanteringen som genererade till första pris i Dagens Medicin guld pillret. Vi kommer under 2018 fortsätta med kvalitetsarbete och införa ett digitalt signeringssystem för läkemedelshantering. 

Vi dokumenterar i systemen Procapita och Intraphone. Arbetet är självständigt och varierat samt ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.  

Mer information

 

Arbetstiden är schemalagd dag tid måndag till fredag samt var 6:e helg.  

 

Om dig

Vi söker dig som är distriktsköterska alt. går utbildning till distriktsköterska eller har lång erfarenhet som sjuksköterska 

 

Vi söker dig som är ansvarsfull, mogen och trygg i dig själv men även flexibel och gillar variation i arbetet för dagen. Som person bör du vara initiativrik och tycka om att arbeta självständigt under eget ansvar samtidigt som du trivs med att arbeta i team.  

Du behöver kunna arbeta efter ett kvalitetsmedvetet arbetssätt då arbetet innebär att du kan bemöta olika kunders behov och samarbeta med kunder och personal. Du är lyhörd för våra kunders totala behov tillsammans med teamet.  

 

Körkort för manuell växellåda och körvana är ett krav.  

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.  

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.   

 

Urval, intervju och anställning kan ske under ansökningstiden

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Tiohundra AB i Norrtälje genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Tiohundra AB
905
76129 Norrtälje

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Susanne Karlsson0176-327437susanne.karlsson@tiohundra.se

Till webb­ansökan 

Mer information