Vaktmästare/undersköterska/förrådsman i Norrtälje

2018-01-10

Om oss

Vill du ha ett varierat arbete med rörelse och mycket kundkontakter?  

 

Hos oss arbetar du med 14 kollegor med uppgifter inom vaktmästeri, förråd och bårhus som praktiskt stöd till Tiohundras olika verksamheter. Du finns i första hand på Norrtälje sjukhus. Vi håller en hög servicenivå och har bra relationer med våra kunder. Hos oss arbetar du efter ett sexveckors schema och har beredskapstjänstgöring. 

 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

 

Om tjänsten

På vaktmästeriet utför vi flyttar, monterar och demonterar objekt på olika arbetsplatser som beställs via ett datasystem. Du är vårt ansikte utåt med daglig kontakt med våra kunder. Du arbetar med flödet från lastkajen in och ut på Norrtälje sjukhus, mattransport med större skåpbil, hämtning av prover från äldreboenden samt att distribuera internposten som körs runt både i centrala Norrtälje och Väddö, Hallstavik och Rimbo.  

 

Materielförsörjningen har ett helhetsåttagande med beställningar och leveranser av förbrukningsvaror åt sina kunder på sjukhuset. Jobbet innebär även en hel del förändringar av befintliga förrådsutrymmen för anpassning av sjukvårdsmaterial samt mycket kundkontakt. 

Mer information

 

I bårhuset/sjukhuskapellet tar vi emot och lämnat ut de avlidna. Vi ordnar även visning om önskemål finns. Vid behov balsamerar vi och tar bort pacemaker och andra implantat.

 

Om dig

Vi söker en undersköterska som är intresserad av att arbeta varierat och använda sin fysik då det är en del tunga lyft i arbetet. Du är mån om kunden är serviceinriktad, noggrann och har ett utpräglat ordningssinne. Du bör även vara händig för kunna ingå i mekargruppen på vaktmästeriet. 

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska i tal och skrift eftersom vi har mycket telefon- och mailkontakter. Grundläggande datavana är ett krav. Samt B körkort för manuellt växlad bil. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

B körkort för manuellt växlad bil.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning hos Tiohundra AB i Norrtälje genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Tiohundra AB
Lasarettsgatan 6
76140 Norrtälje

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Monica Fransson0176 - 326 038

Till webb­ansökan 

Mer information