Sjuksköterska natt till Äldreboenden

2018-01-15

Om oss

Vi är 30 sjuksköterskor som arbetar på vård- och omsorgsboenden inom TioHundra AB i Norrtälje. Vård- och omsorgsboenden i centrala Norrtälje, Rimbo, Bergshamra, Blidö, Hallstavik och Älmsta. Vi bemannar dygnet runt och arbetar utifrån HSL Gemensamt för våra äldreboende är att de drivs med öppenhet, engagemang och värme.

 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

 

Om tjänsten

Vi passar för dig som söker ett varierande och stimulerande arbete nattetid. Vi är i dag 6 sjuksköterskor som månar om våra patienter och varandra. Vi har roligt ihop och ser nu fram emot att få en ny kollega. 

 

Du arbetar på alla TioHundra AB:s äldreboenden samt har det basala hemsjukvårds uppdraget nattetid. Man arbetar i par och utgår från Enebergs äldreboende.  

Ditt arbete består av individuella och självständiga bedömningar, telefonrådgivning och framförallt att vara ett stöd till omvårdnadspersonal i olika frågor. Du är delaktig och engagerad i arbetsplatsträffar och värnar om arbetsplatsens framtida utveckling.

 

Som sjuksköterska hos oss erbjuder vi ett bra schema, där du har stora möjligheter att påverka. Arbetstiderna är 21.00–07.15  

Grundtjänsten är på 50%. Fram tom 20180930 finns även ett vikariat.

Mer information

 

Du utgör en viktig del i den medicinska vården och är betydelsefull när det gäller att säkra en god livskvalitet för våra äldre. Vill Du vara med och skapa framtidens äldreboende och medverka till att TioHundra AB blir marknadsledande inom området?  

Du är varmt välkommen!  

 

Om dig

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med lång livserfarenhet och intresse när det gäller äldreomsorgen.  

 

Som person har du en god samarbetsförmåga och förmåga att självständigt planera och prioritera i ditt arbete. Vi ser också att du är en ödmjuk, lyhörd och engagerad person med ett bra bemötande. Du ser möjligheter istället för hinder.  

 

Datorvana är ett krav, då vi dokumenterar i två system Procapita och Take Care 

För arbetet krävs att du har körkort och körvana.  

Är du dessutom en trygg, självständig och positiv person med ett öppet sinne som söker efter ett utvecklande arbete så tveka inte att söka till oss!  

 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Norrtäljes Gemensamma Hälso, sjukvård- och omsorgsbolag TioHundra AB i Norrtälje genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Norrtäljes Gemensamma Hälso, sjukvård- och omsorgsbolag TioHundra AB
Roslagsgatan 6
76129 Norrtälje

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Susanne karlsson0176-327439susanne.karlsson@tiohundra.se

Till webb­ansökan 

Mer information