Sjuksköterska till akutmottagningen

2018-01-08

Akutkliniken Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av akutsjukvård, det roligaste jobbet som finns.

Arbetsplats

Akutmottagningen på Nyköpings lasarett har ca 26 000 besök per år. Akutmottagningens uppdrag är att ta emot sjuka patienter som är i behov av akut vård, främst inom medicin, kirurgi och ortopedi men även barnmedicinska patienter. Vi arbetar efter prioriteringssystemet REETS för att säkerställa patientsäkerheten och patientbemötandet på bästa sätt.

Möjlighet finns att ta ansvar för olika områden och arbeta med verksamhetsutveckling. Kompetensutveckling är viktigt - på Akutkliniken pågår ständigt individuell utveckling i form av utbildningar och föreläsningar, både interna och externa. Som en del i att utöka din kompetens har du även möjligheter att på sikt att få arbeta mer självständigt genom att omhänderta ett eget utvalt patientflöde på akutmottagningen.

Arbetet med akutläkare anställda på Akutkliniken har påbörjats. Vi ser positivt på om du i ett senare skede skulle vilja studera specialistutbildning inom Akutsjukvård.

Välkommen till en mycket trevlig arbetsgrupp som har mycket roligt ihop!

Din kompetens

Legitimerad sjuksköterska, vidareutbildning inom Akutsjukvård är meriterande.

Vi söker dig som vågar ta initiativ, är flexibel samt har god samarbetsförmåga. Som sjuksköterska på Akutkliniken kommer du behöva hantera snabba prioriteringar ena stunden och i andra stunden hålla i handen och sprida trygghet till en patient. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer information

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning. Heltid eller deltidstjänst kan erbjudas.

Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Åsa Björklund, 0155-24 70 39.

Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Akutmottagningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-02-18.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på

https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner

http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Landstinget Sörmland i Nyköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188 Nyköping

Till webb­ansökan 

Mer information