Överläkare/specialistläkare till kvinnokliniken

2018-01-09

Kvinnokliniken, Nyköpings Lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Vill du vara med och utveckla kvinnosjukvården inom Landstinget Sörmland?

Då har du kommit rätt!

På Kvinnokliniken i Nyköping kommer du att kunna vara med och påverka arbetssätt, patientflöden och din egen utveckling i en stimulerande miljö. Vi arbetar i en teamorganisation där alla personalkategorier deltar för att utveckla vården. Vi har fem team Förlossning, Barnmorskemottagning, BB, Gynekologisk öppen- och slutenvårdvård.

Arbetsplats

Vår verksamhet omfattar förlossnings- och BB-vård, gynekologisk öppen- och slutenvård, barnmorskemottagning, familjecentraler samt SESAM- och ungdomsmottagningar. Vi är 100 anställda.

Vi har drygt 1000 förlossningar och tar emot förlossningar från graviditetsvecka 37+0. På kliniken utförs drygt 600 planerade och 200 akuta operationer. På specialistmödravården sköter ultraljudsutbildade barnmorskor rutinultraljud och KUB i nära samarbete med läkare. Dagjoursverksamhet bedrivs på gynmottagningen i Nyköping.

På kliniken har vi god gemenskap och ett nära samarbete med bland annat barn- och anestesikliniken. Som läkare hos oss jobbar du nära patienten och har en frihet att forma ditt arbete utifrån de riktlinjer vi enats om.

Din kompetens

Kvinnokliniken i Nyköping behöver dig som är Överläkare/Specialistläkare inom gynekologi och obstetrik med bakjourskompetens. Vi söker dig som vill ha ett arbete med fokus på den obstetriska verksamheten med möjlighet att tillsammans med teamen vidareutveckla vården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.

Mer information

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Marja Tuuna-Johansson, 072-145 00 94.

Medicinskt ledningsansvarig läkare Anna Ackefors, 072-146 15 65.

Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Kvinnokliniken!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-03-31.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Följ oss gärna på

https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner

http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Specialistläkare hos Landstinget Sörmland i Nyköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188 Nyköping

Till webb­ansökan 

Mer information