Vill du jobba som sjuksköterskevikarie?

2018-02-09

Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som redan nu alternativt till sommaren önskar arbeta som timvikarie inom hemsjukvården, särskilda boenden eller vår nattpatrull.

När du arbetar som sjuksköterska hos oss är ingen dag den andra lik. Här varierar tempot och dagarna är fyllda av spännande och lärorika människomöten. Tillsammans med dina sjuksköterskekollegor inom hemsjukvården och kollegor på särskilda boenden ansvarar du för patienters omvårdnad samt deltar vid samverkansmöten, handledning och delegering av omvårdnadspersonal. På särskilda boenden får du ett omvårdnadsansvar för ett begränsat antal patienter med möjlighet att göra skillnad för de boende, anhöriga och personal. Hos oss får du stor frihet att lägga upp din egen plan för dagen och inom både hemsjukvården och nattpatrullen får du under bil- och cykelresor chansen att se de vackra omgivningarna i Nyköpings kommun. Viss helgtjänstöring ingår i tjänsten.

Vi söker dig som tycker det låter intressant att:

* vara med och utveckla verksamheten mot en lärande organisation

* arbeta hälsofrämjande där patientens egna resurser tas tillvara

* arbeta tillsammans i team där vi hjälper varandra i vardagen

* samarbeta med olika kompetenser såsom undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, läkare och biståndshandläggare

Låter detta som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor eller mer information om tjänsten och arbetsplatsen går det jättebra att höra av dig till oss.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är:

* Legitimerad sjuksköterska

Mer information

* Har B-körkort

Erfarenhet från äldreomsorg och/eller vidareutbildning inom distrikt, vård vid diabetes, äldrevård eller psykiatri är meriterande.

ÖVRIGT

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-10 10 29.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Nyköpings kommun - Division Social Omsorg i Nyköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Nyköpings kommun - Division Social Omsorg
Ö Rundgatan 11
61133 Nyköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Carina Bark0155-248025carina.bark.1@nykoping.se

Till webb­ansökan 

Mer information