Undersköterskor till hemtjänstenhet Marielund

2018-09-17

2 tjänster med tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 0,75% med möjlighet att välja högre sysselsättningsgrad.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänstgöring dag, kväll och helg.

Personalgruppen Marielund arbetar tillsammans för att områdets ca 130 kunder ska få beviljade insatser utförda på bästa sätt. Personalgruppen bildar tillsammans med distriktssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och enhetschef ett hemteam. Hemteamet ska arbeta med ett förhållningssätt så att kunderna ges möjlighet att utveckla och bibehålla sina förmågor.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i ordinärt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman, vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceintriktad och positiv. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande i kontakten med kunden, anhörig/närstående, arbetskamrater och andra enheter.

Körkort erfodras.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver ej skickas med. Uppvisande av detta samt eventuell referensbegäran blir aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Östersunds kommun i Östersund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Östersunds kommun
Rådhuset
83182 Östersund

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Inga-Lill Borgefjäll063-14 42 24inga-lill.borgefjall@ostersund.se

Till webb­ansökan 

Mer information