Vik Undersköterska till kirurgimottagningen, Östersunds sjukhus

2018-09-20

Vill du komma och jobba med ett positivt och framåtsträvande gäng på kirurgimottagningen?

På kirurgimottagningen har vi mottagningar inom olika områden. Urologi, bröstcancer, plastik, övre- och nedre mag-tarm, kärl, övervikt och kirurgisk endokrinologi. Vi gör även mindre operationer i lokalbedövning. Mottagningsjuksköterskor och kontaktsjuksköterskor har egna mottagningar och telefonrådgivning. På mottagningen arbetar också operationskoordinatorer, urologterapeuter och medicinska sekreterare. Mottagningen har ca 12 000 besök per år.

Du kommer att ingå i ett glatt & härligt team!

Område kirurgi har cirka 260 medarbetare. I området ingår i dagsläget 3 st vårdavdelningar, där det bedrivs både akut och planerad verksamhet. Området bedriver till stor del cancersjukvård, behandling och palliativ vård. Onkologen och Storsjögläntan tillhör därför område kirurgi. Det ingår också plastikkirurgi och ansvarar för en del kirurgiska sjukdomar hos barn.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Tveka inte att ringa om du har några frågor.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER

Som undersköterska hos oss kommer dina arbetsuppgifter bl a att bestå av sedvanligt mottagningsarbete där du assisterar läkare och sjuksköterskor vid olika undersökningar och även utför administrativa arbetsuppgifter. Det förväntas att du är aktiv och arbetar med de förändringsarbeten som mottagningen står inför.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Undersköterskeutbildning. Erfarenhet från specialistsjukvård inom kirurgi och mottagningsverksamhet är meriterande. Erfarenhet av arbete med journalsystemet Cosmic är önskvärt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och flexibilitet. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, är professionell i din yrkesutövning, har en positiv grundinställning, är noggrann, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn samt intresse av förändringsarbete.

ÖVRIGT

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning hos Region Jämtland Härjedalen, Område Kirurgi i Östersund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Jämtland Härjedalen, Område Kirurgi
Box 654
83127 Östersund

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Emma Backman063-142432emma.backman@regionjh.se

Till webb­ansökan 

Mer information