Klingbrogården i Gimo söker personal för tillsvidareanställning

2018-01-19

Klingbrogården är ett HVB hem för människor med psykisk ohälsa med eller utan skadligt bruk av alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi tar emot både män och kvinnor över 18 år som är i behov av insatser enligt socialtjänstlagen.

Vårt mål är att ge våra boende en meningsfull vardag i en trygg miljö.

Tjänsten innefattar övergripande att vara delaktig gällande patienternas vård och vardagliga livsföring. Mera konkret ter sig detta i form av sedvanliga undersköterskeuppgifter samt att för ett mindre antal boende vara kontaktperson. Som kontaktperson deltar du i möten med uppdragsgivare, sjukvårdsinrättningar och andra samarbetspartners. Utöver att vara kontaktperson strävar vi hela tiden efter att sätta de boendes behov i centrum och ge dem en god omvårdnad, upprätthålla en god medicinföljsamhet och främja en nykter vardag.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor samt har ett respektfullt och omhändertagande bemötande. Du är trygg och ansvarstagande som person. Vidare är det viktigt att du har en god förmåga att bedöma, handla och hitta lösningar på uppkomna problem samt kunna prioritera då arbetet varierar i svårighetsgrad gällande situationer, personer och tempo. Att du kan arbeta både självständigt och i grupp ser vi som en självklarhet. Tjänsten omfattar såväl dag-, kväll- och helgtjänstgöring samt sovande jour.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Undersköterskeutbildning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och engagemang.

B-Körkort och god körvana är ett krav.

Mejla din ansökan snarast till någon av kontaktpersonernas mejladresser. Intervjuer sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning hos Klingbrogården i Östhammar genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Telefonnummer: 0173-10540

Mer information