Trafikledare till Björks Buss i Knivsta

2018-02-09

Är du sugen på en utmanande roll i en händelserik position? Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Då kan rollen som Trafikledare vara något för dig!

Vi behöver förstärka vår trafikledning med en trafikledare i området Enköping/Bålsta/Knivsta. Placeringen är på vår depå i Knivsta där vi har ett 20-tal busschaufförer, resor inom företaget kan förekomma.

Hos oss får du vara med och påverka, möjlighet att utvecklas i din roll och utmanande arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra i och utanför arbetet och vi erbjuder därför bland annat friskvårdsbidrag, förmånliga personalrabatter och sjukvårdsförsäkringar.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som trivs med att vara "spindeln i nätet" och har en serviceinriktad personlighet med goda ledaregenskaper. Att samarbeta är viktigt för dig, och du tycker liksom vi att långsiktighet, öppenhet, delaktighet och ansvarstagande är nyckelord för att få medarbetarna att trivas. Arbetet är tidvis under högt tempo och det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar, samt kan behålla lugnet och arbeta ihärdigt och effektivt även under press. Du är en kreativ problemlösare som vågar fatta beslut. Som person är du engagerad och tycker om att motivera medarbetare och kollegor.

ARBETSUPPGIFTER

Som trafikledare arbetar du med den dagliga driften i företaget. Det innebär bland annat att du ska arbetsleda de bussförare som är i tjänst, lösa akuta problem som kan uppstå samt hantera sjukfrånvaro och ledigheter. I trafikledartjänsten ingår även att tillse att medarbetare utför ett effektiv arbete på ett säkert och tillfredsställande sätt samt att kontinuerligt arbeta för att optimera trafiken inom det egna området och att hitta lösningar som är gynnsamma för hela bolaget. Du rapporterar till områdeschef och du kommer att ha personalansvar för en grupp förare. I det dagliga arbetet ingår att ha kontakt med våra kunder, exempelvis resenärer, skolor och länstrafikbolag. I rollen ingår även att ta emot trafikplanering från huvudman samt skapa scheman och omlopp i trafiken. Hantering av kund/resenärs synpunkter är en löpande arbetsuppgift i rollen. Du kommer jobba självständigt på depån i Knivsta men i nära samarbete med områdeschef för området, en trafikledare, en driftledare och verkstadsansvarig, samtliga placerade i Enköping. Drift och jourberedskap ingår i tjänsten.

KOMPETENSER

Du har avslutad gymnasial utbildning och erfarenhet av arbetsledning och personalhantering samt trafikledning, logistik/transport. Du trivs med datorn som arbetsredskap och har lätt för att lära dig nya system. Vi arbetar med webbaserade arbetsprocesser utifrån vårt intranät där vi når våra system för bland annat trafikledning, rapportering och register. D körkort och YKB är starkt meriterande i denna roll!

Mer information

MER OM FÖRETAGET

Björks Buss startade 1965 som en liten taxirörelse i Kolbäck i Mälardalen. Idag bedriver företaget skol-,linje-, service- och beställningstrafik i Mälardalen, Västmanland och Dalarna. Företaget har drygt 320 medarbetare och 150 fordon, stationerade i Enköping/Bålsta/Knivsta, Västerås/Hallstahammar/Surahammar och Ludvika/Söderbärke. Företaget är ett av bussbolagen i Björks & Byberg-gruppen som utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster i Sverige. Tillsammans är Björks & Byberg-bolagen idag landets största privatägda aktör i branschen med verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med närmare 2000 medarbetare och en flotta på cirka 1000 fordon. Nationell styrka i kombination med lokal förankring gör Björks & Byberg starka på marknaden med gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda, konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet ? ingenting är omöjligt!

Är du sugen på att vara med och utveckla framtidens buss- och resebransch? Missa då inte chansen att ?hoppa på bussen? redan idag. Vi jobbar med löpande urval så tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Tillträde snarast. Observera att vi tillämpar provanställning i 6 månader.

För mer information kontakta Anne Falker, områdeschef Enköping/Knivsta/Bålsta på anne.falker@bjorksbuss.se

All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt. Alla ansökningar sker via annonsen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Trafikledare, vägtrafik hos Björks & Byberg AB i Ospecificerad arbetsort genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Björks & Byberg AB
Ågatan 12
74935 ENKÖPING

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Områdeschef Enköping Anne Falker0730635480

Till webb­ansökan 

Mer information