Sommarvikarierande undersköterskor och vårdbiträden till Korttidsenheten

2018-01-12

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER

Korttidsenheten har 38 platser på fyra enheter i centrala Partille.

Verksamhetsidén är att genom att erbjuda korttidsvård göra det möjligt att bo kvar i det egna hemmet. Målen för brukarna som vistas på Korttidsenheten är att återfå, bibehålla och/eller förbättra den enskildes funktioner i den dagliga livsföringen. Detta sker genom att erbjuda habilitering, rehabilitering, miljöombyte, hälso- sjukvårdsinsatser, omvårdnad och social omsorg.

Arbetet består av motivation- och utvecklingsarbete för att kvalitetssäkra vistelsen för våra brukare på Korttidsenheten.

I arbetsuppgifterna ingår bla. omvårdnad, läkemedelshantering och rehabiliterande insatser efter delegering av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt där vi tillsammans med våra brukare utformar mål och genomförandeplan för vistelsen.

Vi arbetar personcentrerat, där vi ser din personliga mognad som en grund för ditt engagemang i relationsskapandet.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften samtidigt som du behåller ditt professionella och goda bemötande. Ditt förhållningssätt ska vara salutogent och du ska ha förmåga att stärka brukarens självkänsla och tilltro till sin egen förmåga.

Som person ska du kunna ta ansvar, ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel, samt initiativrik.

Hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.

Vi kommer löpande boka in tider för intervjuer innan ansökningstiden går ut.

ÖVRIGT

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Partille kommun, Korttidsenhet i Partille genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Partille kommun, Korttidsenhet
Gamla Kronvägen 34
43382 Partille

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Maria Ling031-792 98 30maria.ling@partille.se

Till webb­ansökan 

Mer information