Sjuksköterska, till Utredningsteamet, Trädgårdens Äldrecentra

2018-01-13

Vi rekryterar en sjuksköterska till vårt Utredningsteam. I Utredningsteamet ingår sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter, totalt 12 personer som arbetar med utredning i ordinärt boende och på enhet för korttidsvistelse. På Trädgårdens Äldrecentra finns 36 platser för utredning/avlösning/växelvård för kortare vistelse samt dagverksamhet för personer med minnesnedsättning. I samma verksamhetsområde ingår även Vård och omsorgsteam som arbetar mot ordinärt boende. Du kommer att bli en viktig del i att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt boende samt på Trädgårdens äldrecentra där utredningsteamet är inkopplat. Vår målgrupp är i huvudsak äldre över 65 år. Dina arbetsuppgifter är att utreda/bedöma/ utföra insatser, stödja den enskilde till självständighet samt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med inriktning vård av äldre alternativ specialistutbildning i öppen Hälso- och Sjukvård. Intresse och erfarenhet av arbete med äldre med demenssjukdom eller liknande verksamheter är meriterande. Då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill arbeta salutogent, ser möjligheter och lösningar. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team tillsammans med övriga sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Mer information

Övrigt

Helgtjänstgöring tillsammans med Hemsjukvårdens distriktssköterskor. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar

Annelie Lindström, Enhetschef, 0911-69 78 83

Facklig företrädare

Lena Vennberg, Vårdförbundet, 070-369 32 98

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2018-01-28.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Piteå Kommun i Piteå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Piteå Kommun
Svartuddsvägen 1
94185 Piteå

Till webb­ansökan 

Mer information