Enhetschef Hällans hälsocentral

2018-01-12

Arbetsplats: Hällans hälsocentral, Öjebyn

Referensnummer: 194463

Om arbetsplatsen

Hällans hälsocentral i Öjebyn tillhör Piteå närsjukvårdsområde. Här finns cirka 40 anställda och vi har alla primärvårdskompetenser samlade på hälsocentralen. Vi arbetar gemensamt för att ge god hälso- och sjukvård till våra cirka 11 000 listade medborgare. Hos oss får du en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. Vi jobbar med utvecklings- och förbättringsarbete som utgår från patienternas behov. I detta får du möjlighet att delta och därmed bidra till en förbättrad verksamhet och arbetsmiljö för hälsocentralens medarbetare. Hos oss erbjuder vi dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i verksamhetens fortlöpande utvecklingsarbete. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper.

Arbetsuppgifter

I arbetet som enhetschef kommer du att möta många utmaningar. Som enhetschef ansvarar du för daglig verksamhet, personalfrågor och ekonomi. Du leder och stimulerar medarbetarna vid hälsocentralen, har ett nära samarbete med verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för hälsocentralen.

Patientsäkerhet, vårdkvalité och arbetsmiljö är områden som prioriteras högt.

Du är intresserad av att utveckla och samtidigt arbeta för hög kvalitet och flödeseffektivitet.

Som ledare är du närvarande och ger medarbetarna möjlighet till utveckling, inflytande och ansvarstagande.

Din bakgrund

Vi söker dig med stort engagemang, goda ledaregenskaper, ansvarskänsla och förmåga att se helheten. Samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt är andra viktiga egenskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande ställning. Du är en strukturerad person med sinne för detaljer, som har förmåga att anpassa dig till olika situationer.

Mer information

Anställningsfakta

Som enhetschef erbjuds du en tillsvidareanställning med ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år med möjlighet till förlängning. Heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Camilla Brännström, verksamhetschef, 0911-769 18

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Sara Hedqvist, Vårdförbundet, 0911-769 19

Maria Lindgren, Vårdförbundet, 0911-76919

Jenna Heikkilä, Kommunal, 0911-76906

Susann Viklund, Vision, 0911-232437

Ann-Sofie Nyström, Akademikerna, 0911-232258

Tomas Johansson,  Fysioterapeuterna, 0911-76962

Maria Peters, FSA, 0911-232443

Sista ansökningsdag är den: 2018-02-18

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Enhetschef, hälso- och sjukvård hos Region Norrbotten i Piteå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189 Luleå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Camilla Brännström0911-76918camilla.brannstrom@norrbotten.se

Till webb­ansökan 

Mer information