Skötare till Vuxenpsykiatrins mellanvård i Ronneby

2018-10-29

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vuxenpsykiatrin i östra Blekinge verkar för kommunerna Ronneby och Karlskrona med ett upptagningsområde med cirka 90 000 invånare. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Vi försöker skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Blekingepsykiatrin är välfungerande och bemannad med erfarna och välutbildade medarbetare. Vi arbetar för att skapa en god arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig kontinuerlig teamhandledning och god möjlighet till kompetensutveckling. Helhetstänkande, mångfald i metoder och relationellt perspektiv är hörnstenar i verksamheten.

Vuxenpsykiatrin i Ronneby har Ronneby kommun som sitt upptagningsområde och har ansvar för den specialiserade psykiatriska hälso- och sjukvården för den vuxna befolkningen. Vi finns på Ronneby Hälsocenter, där vi har mottagning och mellanvård.

Mer information

ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatrins mellanvård såsom t ex dagsjukvård, gruppverksamhet, nätverksarbete och individuella kontakter.

KVALIFIKATIONER

Skötarutbildning 80 poäng YH i psykiatri eller motsvarande. Önskvärt med erfarenhet av liknande arbete samt steg 1 utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B är önskvärt.

Provanställning kan tillämpas.

ÖVRIGT

Rekrytering sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Skötare hos Landstinget Blekinge i Ronneby genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Landstinget Blekinge
Bättringsvägen Wämö Center
37181 KARLSKRONA

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Roger Palmqvist0455-73 16 87roger.palmqvist@ltblekinge.se

Till webb­ansökan 

Mer information