Engagerad sjuksköterska till Södertälje beroendemottagning

2018-01-12

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges ledande beroendeklinik och en del av Stockholms läns landsting. Årligen besöker cirka 22 000 personer vår verksamhet som innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och medicinsk högspecialiserad vård. Vi strävar efter helhetssyn på individen och aktiv samverkan med våra vårdgrannar. Vi vill möta våra patienters behov och medverka till ökad livskvalitet för dem och deras närstående.  

 

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt sammansvetsade och välfungerande team på Södertälje beroendemottagning.  

 

Arbetsuppgifter 

Som sjuksköterska kommer du arbeta med vuxna personer som har ett skadligt skadligt bruk eller beroende av alkohol, narkotika och läkemedel. Du har ansvar för egna patienter och i samråd med läkare utför du bedömningar och behandlingar utifrån evidensbaserade metoder. Arbetet är varierat då vi har patienter med psykiatrisk samsjuklighet och somatiska besvär kopplat till sin beroendesjukdom. Vi arbetar utifrån vårdplaner för att öka patientens delaktighet och för att kunna följa upp behandlingens mål.  

 

Vi erbjuder dig ett spännande och meningsfullt arbete med god kollegial samanhållning. Vi har olika förmåner som flexibel arbetstid, friskvård och subventionerad sjukvård i öppenvård. Inom Beroendecentrum Stockholm arbetar vi strukturerat med kompetensutveckling och utbildning samt utveckling av vårt vårdutbud. Det finns därför goda möjligheter för dig som vill utvecklas i din befattning och vara med att forma morgondagens beroendevård.   

Mer information

 

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri. Erfarenhet av beroende och/eller psykiatrisk vård såväl som vana att arbeta i journalsystemet TakeCAre är meriterande. 

 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt, är positiv och pragmatisk samt bidrar till ett gott arbetsklimat. Du arbetar självständigt men har lätt för samarbete med arbetskamrater och en förmåga att motivera våra patienter till delaktighet i sin egen behandling. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Övrig information 

Beroendecentrum tillämpar alkohol- och drogtest samt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret vid nyanställning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, psykiatrisk vård hos Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO i Södertälje genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Nygatan 20, 8tr
15172 Södertälje

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Maria Luthander08-12347261Maria.luthander@sll.se

Till webb­ansökan 

Mer information