Sjuksköterska till Allmottagningen Sollefteå

2018-02-09

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

En av våra sjuksköterskor går i pension. Därför söker vi nu dig som vill arbeta som sjuksköterska kombinerat med administrativt arbete. Allmottagningen Sollefteå ingår i Länsverksamhet Ortopedi.

.

Som sjuksköterska hos oss har du ett brett och intressant arbetsfält där dina arbetsuppgifter bland annat är att telefonrådgivning via Tele Q samt assistera vid mindre operationer och andra undersökningar. Dokumentation utförs i datasystemet SYSteam Cross. I arbetet ingår även administrativa arbeten som granskning av fakturor i Proceedo, kontroll av riks/regionfakturor, handlägga LÖF ärenden samt ordna behörighet och inlogg till vikarierande läkare, Du arbetar självständigt men i nära samarbete med mottagningsläkaren och övrig personal i verksamheten.

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen arbetar vi med att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Landstinget Västernorrland i Sollefteå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Landstinget Västernorrland
Storgatan 1
87185 Härnösand

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ing-Britt Pålsson+4662019081ing-britt.palsson@rvn.se

Till webb­ansökan 

Mer information