Verksamhetschef till Specialisttandvården

2018-02-09

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en verksamhetschef till vår Specialistklinik. Specialisttandvården i Västernorrland tillhandahåller specialiteterna Pedodonti, Ortodonti, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Protetik, Käkkirurgi, Odontologisk röntgen och Oralfacial medicin/sjukhustandvård. Verksamheterna är indelade i 2 enheter med ca 75 medarbetare och är till största del placerad vid Sundsvalls sjukhus, men finns även i centrala Sundsvall och Örnsköldsvik.

.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare. Du arbetar på uppdrag av tandvårdsdirektören och leder, utvecklar och följer verksamheten i enlighet med förvaltningens övergripande uppdrag och mål.

Du har ett övergripande ledningsansvar för enheternas verksamhet, personal, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor samt ekonomi. Till din hjälp har du 2 enhetschefer, vilka har förstalinjens chefsansvar på klinikerna. Du har också ett helhetsperspektiv och tar ansvar inom och utanför verksamhetsområdets gränser och bidrar till att Folktandvårdens resurser används på bästa sätt.

Vi söker dig som genom ett tydligt ledarskap främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har god självkännedom, är närvarande och prestigelös i ditt ledarskap och har förmåga att se till helheten. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten mot uppställda mål i ett nära samarbete med medarbetarna. Du kommer att ha kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp.

Du är legitimerad tandläkare och har tidigare erfarenhet som ledare. Skulle du därutöver ha någon form av odontologisk specialistutbildning ser vi det som extra meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar tidsbegränsat chefsavtal, med en tillsvidareanställning i grunden.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att hantera ansökningar fortlöpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård hos Landstinget Västernorrland i Sollefteå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Landstinget Västernorrland
Storgatan 1
87185 Härnösand

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Annri Vesterlund+46732747717annri.vesterlund@rvn.se

Till webb­ansökan 

Mer information