Medicinsk sekreterare till Rosenlundsmottagningen

2018-01-12

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges ledande beroendeklinik och är en del av Stockholms läns landsting. Årligen besöker cirka 22 000 personer vår verksamhet som innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och medicinsk högspecialiserad vård. Vi strävar efter helhetssyn på individen och aktiv samverkan med våra vårdgrannar. Vi vill möta våra patienters behov och medverka till ökad livskvalitet för dem och deras närstående. 

 

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team på Rosenlundsmottagningen. Mottagningen är en del av Metadonsektionen som erbjuder läkemedelsassisterad behandling för opiatberoende patienter. Våra lokaler ligger centralt på Södermalm med goda kommunikationer.  

 

Arbetsuppgifter 

Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av mottagningens arbetslag och enhetens ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår journalskrivning i TakeCare, telefonservice, bokningar, remisshantering och registreringar. Även andra administrativa arbetsuppgifter ingår som att assistera enhetschef. Handledning av studenter kan förekomma.  

 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och betydelsefullt arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som fri sjukvård i öppenvård och olika friskvårdssatsningar. 

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Meriterande är vana av journalsystemet TakeCare, liksom erfarenhet av arbete vid psykiatrisk öppenvårdsmottagning eller beroendemottagning. 

Mer information

 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som har ett professionellt och positivt förhållningssätt, som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver trivas med teamarbete och ha lätt för att samarbeta. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Du bör även vara öppen för utveckling i arbete och kunna ta egna initiativ. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Övrig information 

Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret vid nyanställning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare hos Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Rosenlunds sjukhus
11895 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Carina Heidenfors070-484 47 44carina.heidenfors@sll.se

Till webb­ansökan 

Mer information