Skötare, vikariat, till Psykiatrisk dagsjukvård i Trelleborg

2018-02-09

Gör skillnad. Varje dag.

Dagsjukvården i Trelleborg är ett komplement till andra enheter inom verksamhetsområdet. Vårt uppdrag består i att ge patienter psykiatrisk omvårdnad, framförallt i grupp via psykoedukativa insatser så som till exempel ångest- och sömnskola. Vi erbjuder även kreativa grupper, avslappning, varmvattenbad samt förmiddagsgrupp. Förmiddagsgruppen är till för patienter med ett mer komplext vårdbehov. Detta kan innebära exekutiva funktionshinder men gruppen riktar sig också till patienter med behov av observation samt fördjupad bedömning. Vi arbetar utifrån det salutogena perspektivet med fokus på återhämtning.

Vi arbetar efter evidens och beprövad erfarenhet där de psykoedukativa programmen är under ständig utveckling. Vi uppmuntrar hela arbetsgruppen att vara med och utveckla den verksamhet vi bedriver.

ARBETSUPPGIFTER

Välkommen som skötare till en liten och sammansvetsad arbetsgrupp på åtta anställda. Arbetsuppgifterna består främst av psykoedukativa insatser och psykiatriska bedömningar.

Du kommer bedriva ditt arbete självständigt men i nära samarbete med övriga kollegor.

Tjänsten är ett vikariat på sex månader med tillträde snarast.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är trygg i din roll och som har känsla för teamarbete. Du tycker om att prata inför grupp och känner dig bekväm med det. Vidare är du nyfiken, konstruktiv, självständig och flexibel som person. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har godkänd skötar utbildning alternativt annan utbildning med kompetens för uppdraget. Goda kunskaper i Svenska, erfarenhet av psykiatrisk sjukvård och kunskap i journalsystemet Melior är krav för tjänsten. Vi ser gärna att du dessutom har erfarenhet av psykoedukativt arbete och Egenvårdsutbildning.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.

• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.

• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.

• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:

Mer information

• Psykiatri

• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)

• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Skötare hos Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri i Trelleborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri
Västra Storgatan 12
29189 KRISTIANSTAD

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Marie-Louise Selmer, Enhetschef0410- 559 44

Till webb­ansökan 

Mer information