Sjuksköterska natt kirurgisk akutvård/trauma

2018-02-09

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi ska bli Sveriges bästa akutvårdsavdelning, vill du vara med oss?

Missa inte tillfället att söka tjänst som sjuksköterska natt hos oss på avdelning 63/KAVA!

Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats med ett snabbt flöde av patienter med både akutkirurgiska åkommor samt traumapatienter.

Avdelningen är inriktad mot patienter med behov av snabbt och adekvat kirurgiskt omhändertagande. Vi har korta vårdtider och tar emot patienter som kommer via akutmottagningen och som behöver inneliggande vård för observation, utredning och/eller kirurgisk åtgärd. Vårdavdelningen bedriver också öppenvårdsverksamhet (så kallad integrerad mottagning) på kirurgmottagningen, NÄL.

Har du tänkt på din egen kompetensutveckling?

När du känner dig varm i kläderna på avdelningen diskuterar vi gärna en individuell utvecklingsplan för dig!

Vi tillämpar individuell lönesättning och är beredd att betala för din erfarenhet och flexibilitet!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med erfarenhet från kirurgisk vårdavdelning, traumavård eller akutsjukvård. Är du specialistutbildad inom kirurgisk vård kan vi även erbjuda dig andra spännande uppdrag inom enheten som en del av din tjänst.

Mer information

Övrigt

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har fasta nattscheman och arbetstidsmåttet är 34,20.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 63 KAVA i Trollhättan genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 63 KAVA
Ledningskansliet
46185 Trollhättan

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Avdelningschef Johan Ellegårdtfn 010-435 06 31

Till webb­ansökan 

Mer information