Distriktssköterska/Barnsjuksköterska med BVC-inriktning

2018-01-12

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen är en väl fungerande mellanstor enhet med en stabil personalgrupp som tar hand om drygt 7500 listade patienter.

I Ljungskile byggs mycket bostäder och befolkningen ökar stadigt. Detta leder till att vi får fler patienter vilket resulterat i att vi idag har nybyggda, fina och ändamålsenliga lokaler på orten. Vid utformningen av den nya vårdcentralen har hänsyn tagits till nytänkande och logistik i vårdflödet samt patient- och personalfokus.

Om arbetet

Då en av våra BVC-sjuksköterskor flyttar till annan ort söker vi en my medarbetare till vår fina BVC-enhet.

Vi söker dig som har vidareutbildning och erfarenhet av BVC-arbete i primärvården. Du kommer till största delen att arbeta på BVC tillsammans med två andra BVC-sjuksköterskor. En mindre del av tjänsten kan innehålla arbetsuppgifter på vårdcentralens mottagning samt telefonrådgivning.

Om dig

Du är distriktssköterska eller barnsjuksköterska med vidareutbildning BVC. Du är flexibel, engagerad och positiv, har god samarbets-, initiativ-,och organisationsförmåga. Du trivs både med att arbeta ensam som i team och har lätt för att skapa goda relationer. För dig är ett professionellt bemötande en självklarhet. Du ska också dela Närhälsans kärnvärden Pålitlig - Omtänksam - Nytänkande.

Mer information

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Distriktssköterska hos Närhälsan Ljungskile vårdcentral i Uddevalla genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Närhälsan Ljungskile vårdcentral
Regionens Hus, Östergatan 1
46280 Vänersborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Eva Thorén, Teamledare0700-82 30 10

Till webb­ansökan 

Mer information