Smärtsjuksköterska med placering vid Smärtmottagningen/Smärtenheten. Umeå

2018-01-12

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

***Arbetsplatsbeskrivning***

Vi söker nu en.....

Detta är en intern rekrytering och annonsen riktar sig endast till redan anställd personal inom Västerbottens läns landsting.

ARBETSUPPGIFTER

Som sjuksköterska ingår du i enhetens team. Mottagningsarbetet består av assistering av blockader, konsultbesök och uppföljningar av inneliggande patienter. Arbete innehåller även tidsbokning, hantering av väntelista, telefonrådgivning och remissbedömningar. Du kommer arbeta i team men även självständigt. Vidare kommer du att delta aktivt i förändringsarbetet på enheten.

KVALIFIKATIONER

Leg sjuksköterska. Kompetens inom smärta och smärtbehandling och eller vidareutbildning inom anestesi eller intensivvård är meriterande men inget krav. Som person är du lyhörd, har förmåga att sätta dig in i andras situation och har en god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer information

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Smärtsjuksköterska hos Västerbottens läns landsting, Smärtrehabilitering i Umeå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Västerbottens läns landsting, Smärtrehabilitering
Box 172
90189 Umeå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Victoria Popovac Lindström076-129 64 56

Till webb­ansökan 

Mer information