Verksamhetschef

2018-02-09

Östhammars vårdcentral

Vill du vara med och utveckla den framtida vården tillsammans med oss? 2018 samlas Primärvården och Hälsa och habilitering i en gemensam förvaltning, med cirka 1400 medarbetare. Vårt nya arbetssätt är en del i arbetet med att förverkliga visionen om nära vård i hela Uppsala län. Hos oss blir du en viktig del i vår förändringsresa och du får goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Vår verksamhet

Primärvården är basen i länets hälso- och sjukvård. Det är till oss länsinvånare i första hand ska vända sig vid sjukdom eller när de har frågor kring sin hälsa. Vår vision är att vara det självklara valet för god vård och hälsa. Inom Primärvården finns 26 vårdcentraler och vi söker nu verksamhetschef till Östhammar vårdcentral.

Vårdcentralen ligger i kuststaden Östhammar. Vi har drygt 6 000 listade patienter och är 40 medarbetare. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Vi har även en jourmottagning.

Ditt uppdrag och din kompetens

Som verksamhetschef har du det fulla ansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. Du är väl införstådd med ditt uppdrag, dina befogenheter och målen för din verksamhet och kan kommunicera det till dina medarbetare. Att ha ett patientperspektiv är självklart för dig och du vill utveckla verksamheten så att din vårdcentral blir ett attraktivt val för länsinvånarna.

Du tillämpar ett coachande ledarskap som motiverar, engagerar, stöttar och ställer krav på högt kompetenta medarbetare. Ditt förhållningssätt präglas av ansvarstagande och framåtanda. Du har god förmåga till helhetssyn och lätt för att fatta beslut, är nytänkande och ser hur du kan bidra till att utveckla hela Primärvårdens verksamhet och resultat. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, och erfarenhet av chefsuppdrag. Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande. Som verksamhetschef är du direkt underställd Primärvårdsdirektören.

Mer information

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett tidsbegränsat uppdrag som chef och en tillsvidareanställning i din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse. Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal.

Som verksamhetschef på Östhammar vårdcentral leder du verksamheten tillsammans med en gruppchef. Du ingår du i ett mindre nätverk där du tillsammans med chefskollegor utbyter erfarenheter, stöttar varandra och hanterar gemensamma angelägenheter. Utöver det samlas samtliga Primärvårdens chefer en dag per månad för bland annat information, dialog och kompetensutveckling. Som verksamhetschef har du tillgång till en stab med specialistkompetens inom ekonomi, verksamhetsutveckling, HR, kommunikation och IT.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta Primärvårdsdirektör Torun Hall, tel 018-611 76 01 eller HR-chef Maria Wijkström, tel 018-611 76 30.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna:

Johnny Sternesjö, UAL, tel 0293-202 17

Carin Hilding, Vårdförbundet, tel 070-200 90 61

Boel Hoffmann, SACO, mejladress boel.hoffmann@regionuppsala.se

Bo Rautio, Kommunal, tel 018-611 35 10

Ann-Louise Strömbom, Vision, tel 018-611 65 75

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 11 mars 2018.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård hos Region Uppsala i Uppsala genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Uppsala
Primärvården
75185 Uppsala

Till webb­ansökan 

Mer information