Sjuksköterska till socialpsykiatrin och LSS i Västerås

2019-07-15

Vi söker dig som har en svensk sjuksköterskelegitimation och vill arbeta med människor med psykiska funktionsvariationer.

Hos oss kommer du till en engagerad sjuksköterskegrupp med en hög kompetens och lång erfarenhet med ett bra samarbete. Socialpsykiatrin och LSS består av flera enheter och hos oss blir du patientansvarig sjuksköterska för delar av dessa enheter.

Västerås stad är en pålitlig arbetsgivare med kvalitet som viktig drivkraft och vi leds av visionen: ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi arbetar för att alla tillsvidareanställda medarbetare ska få möjlighet att välja sin tjänstgöringsgrad. Det innebär att du årsvis kan gå upp eller ned i tid beroende på vad som passar dig. En förmån som vi hoppas ska underlätta din vardag. Förutom att du kan önska din tjänstgöringsgrad har du även ett friskvårdsbidrag och möjligheten att ta del av en förmånsdator och cykel.

Socialpsykiatrin är en del av förvaltningen Vård och Omsorg och verksamhetsområdet personer med funktionsnedsättning i Västerås stad. Läs gärna mer om oss: www.vasteras.se/vardochomsorg

ARBETSUPPGIFTER

Hos oss får du ett självständigt arbete men kan även få stöd från dina kollegor. Det är en välkomnande och stöttande arbetsgrupp med en otrolig kundkännedom och kompetens som gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter. Du kommer självständigt att arbeta med vuxna personer med funktionella, intellektuella och fysiska funktionsnedsättningar och du arbetar på uppdrag av verksamhetschef utifrån HSL, SOL och LSS.

Du är planeringsansvarig sjuksköterska och leder det dagliga hälso- och sjukvårdsarbetet kring kund genom att samordna och ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas. Att identifiera och aktivt förebygga hälsorisker samt koordinera kontakten med primärvård, slutenvård och anhöriga ingår också i arbetsuppgifterna. Telefonjour mellan boendena ingår också under arbetstid. Du strukturerar och planerar själv upp dina dagar men ingår i ett team med övriga sjuksköterskor, duktiga boendestödjare samt fysio- och arbetsterapeuter.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en svensk sjuksköterskelegitimation. Det är ett stort plus om du har en vidareutbildning inom psykiatri och erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Vi söker dig som trivs i en självständig roll och hela tiden strävar efter bästa möjliga möte. Vi vet att du förstår att alla människor tar till sig information på olika sätt och därför anpassar ditt sätt att kommunicera efter personen som står framför dig. Du har god förmåga att samarbeta med andra. Vi har ett mobilt arbetssätt och det är viktigt att du är van att använda dator och telefon som arbetsredskap.

För att vara aktuell för en tjänst behöver du ha b-körkort.

Mer information

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Läs mer om oss som arbetsgivare och våra olika yrken: www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, psykiatrisk vård hos Vård- och omsorgsförvaltningen i Västerås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Vård- och omsorgsförvaltningen
Västerås
72187 VÄSTERÅS

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Enhetschef Kristina Ask021-39 83 49

Till webb­ansökan 

Mer information