Senior Kommunikatör

2019-07-08

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör på Kollektivtrafikförvaltningen/VL ansvarar du för förvaltningens kommunikation, såväl internt som externt. Det spänner över allt från förvaltningsplaner till webb. Du kommer ansvara för egna projekt och vara en resurs i andras. Du är van vid att se och strukturera kommunikation ur ett helhetsperspektiv.

I arbetet ingår att ha kontakt med reklam- och mediabyråer, press, förvaltningens medarbetare och intressenter.

Vidare består tjänsten av att hålla i kriskommunikation, korrekturläsa material, ta fram förslag på insändarsvar och förslag på annan kommunikation i media, att producera enklare trycksaker och annat material till nätverksträffar, mässor etc.

Om arbetsplatsen

Kollektivtrafikförvaltningen/VL består av knappt 100 medarbetare som har till uppgift att ansvara för att Västmanland har en utvecklad och bra kollektivtrafik, nöjda kunder och medarbetare.

Kollektivtrafikförvaltningen/VL i Västmanland är organiserat under Region Västmanland. Vårt uppdrag är att identifiera och möta medborgarnas behov av kollektivtrafik.

Vi som arbetar här får energi av att kommunicera med andra människor. Vi tycker om att lösa problem och ser möjligheter där andra ser hinder. Vi brinner för att leverera kvalitet eftersom det är viktigt för både oss själva men också för våra kunder. Att få vara en del i arbetet med att utveckla verksamheten är något som tilltalar oss som arbetar här.

Du kommer till en arbetsplats som präglas av god arbetsmiljö, härliga arbetskamrater samt möjligheter till kompetensutveckling.

Våra utvecklings- och karriärvägar inom Kollektivtrafikförvaltningen/VL och Region Västmanland är många och går både vertikalt och horisontellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial relevant utbildning inom information/kommunikation och erfarenhet från olika projektledningsuppdrag.  Du är en van skribent och har minst 8 års erfarenhet av arbete med kommunikation. Vidare har du erfarenhet av InDesign och Photoshop samt sociala medier och goda kunskaper i Officepaketet.

Om du har erfarenhet av ledarskap och digitala nyhetsbrev är det meriterande. Det är även en fördel om du har kunskap och erfarenhet av kollektivtrafik samt erfarenhet från reklambyråarbete. Kunskaper i epiServer är meriterande.

Som person är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du arbetar bra med andra människor och du är tillmötesgående och inlyssnande i ditt bemötande. Att ta initiativ, uppnå resultat och ta ansvar för din uppgift är naturligt för dig. Du gör korrekta prioriteringar samt producerar material av hög kvalitet.

Mer information

Anställningsvillkor

Heltid, Tillsvidare.

Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 9 augusti 2019.

Intervjuer planeras ske under vecka 34-35.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Informatör/Kommunikatör hos Region Västmanland i Västerås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Västmanland
Region Västmanland
72189 Västerås

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Marie Christensson, Marknadschefmarie.christensson@regionvastmanland.se

Till webb­ansökan 

Mer information