Fysioterapeut till hemsjukvårdsenhet Majorna-Linné

Publiceringsdatum: 2020-06-30

Fysioterapeut till hemsjukvårdsenhet Majorna-Linné

Majorna-Linné är Göteborgs folkrikaste stadsdel med cirka 64 000 invånare. Med närheten till både hamn och grönområden, den gamla bebyggelsen och det rika kulturutbudet, är det en attraktiv del av staden att leva och vistas i.

Stadsdelsförvaltningen i Majorna-Linné har cirka 1800 anställda. Här arbetar vi inom verksamheter som individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso-sjukvård och social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning. Med engagemang och nytänkande gör vi stor skillnad för många. Göteborgs stads stadsdelsorganisation är under genomlysning som ett led av stadens behov av ständiga förbättringar.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som är intresserad och har engagemang för att arbeta i kommunal hemsjukvård.

Vi erbjuder ett arbete med trevliga kollegor och en bra sammanhållning. Vi ger en god och säker vård där patienterna känner sig trygga. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att utvecklas i din roll som leg. fysioterapeut.

Uppdraget som legitimerad fysioterapeut inom hälso- och sjukvården i Majorna-Linné innebär att vara ansvarig för planering, genomförande och uppföljning av de fysioterapeutiska insatser som ges. Du arbetar i team tillsammans med andra fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och har ett nära samarbete med enhetschefer, biståndshandläggare och anhöriga.

Vi bedriver även utbildning och handledning för omvårdnadspersonal.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad fysioterapeut, gärna med några års erfarenhet. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från kommunal hemsjukvård och/eller erfarenhet från sjukhus är det meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och ser lösningar i stället för problem. Du trivs i yrkesrollen och har ett professionellt och gott bemötande, är engagerad, ansvarstagande och initiativrik. Du har ett utpräglat patientfokus och en god förmåga att samarbeta kring patientens behov med övriga i ditt team.

Du har god förmåga att prioritera ditt arbete och har en flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Arbetet kräver initiativrikedom, en god samarbetsförmåga samt vana av att arbeta självständigt.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

Göteborgs kommun söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Göteborgs kommun skickar du in din ansökan senast 2020-07-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Arbetsterapeut till hemsjukvårdsenhet Majorna-Linné

Göteborgs kommun söker en person till tjänsten som arbetsterapeut i Göteborg.

2020-04-17

Mer info

Sjukgymnast/Fysioterapeut till vårdcentralen Nyhälsan

Stift Bräcke Diakoni söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Nässjö.

2020-04-17

Mer info

Fysioterapeut med tillträde 2020,06,01 eller enligt överenskommelse

August Medicare AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Malmö.

2020-04-17

Mer info