Psykiatrisjuksköterska sökes till ECT, Psykiatrisk akutmottagning

Publiceringsdatum: 2021-07-22

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet 

Psykiatriska akutmottagning betjänar den samlade vuxenpsykiatrin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Vi är placerade på Östra sjukhuset. Patientgruppen har akuta psykiatriska besvär och är i behov av omedelbart ställningstagande för ett adekvat omhändertagande antingen i form av psykiatrisk heldygnsvård, psykiatrisk öppenvård eller uppföljning via vårdcentral. I akutens uppdrag ingår även ECT-verksamheten, Konsultläkarfunktionen, Självskyddsenheten samt Psykiatriambulansen. Arbetsgruppen består av 46 medarbetare.

Arbetsbeskrivning 

Arbetet innebär såväl förberedelser, patientinformation, undervisning som ECT-behandling. Arbetet sker i nära samarbete med vårdenhetsöverläkaren för ECT enheten, anestesiverksamheten samt läkare och medarbetare i såväl heldygnsvård som öppenvård. Som ECT sjuksköterska ansvara du för inrapportering till kvalitetsregister. 

Arbetet kombineras med visst kliniskt arbete som sjuksköterska på Psykiatrisk akutmottagning. Tjänsten är i huvudsak förlagd till dagtid med viss helgtjänstgöring.

Om dig 

Vi söker en erfaren psykiatrisjuksköterska med intresse för ECT behandling. Det krävs att du besitter en väl vitsordad samarbetsförmåga och att du har ett intresse av såväl administrativa som medicinska arbetsuppgifter.

Vi kommer att säkerställa att du får en längre tids bredvidgång samt internutbildning i ECT.  

Att handleda, aktivt delta i förbättringsarbeten för att utveckla verksamheten, informera och följa upp patienter är en viktig och självklar del i din yrkesutveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTills vidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSjuksköterska, psykiatrisk vård

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, psykiatrisk vård med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, psykiatrisk vård hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2021-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ledningssjuksköterska sökes till Psykiatrisk akutmottagning

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker två personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Göteborg.

2021-03-10

Mer info

Sjuksköterska sökes till psykiatrisk akutmottagning i Lund

Addus Care AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Lund.

2021-03-27

Mer info

Specialistsjuksköterska sökes till psykiatrisk akutmottagning i Kungälv

Addus Care AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, psykiatrisk vård i Kungälv.

2021-05-03

Mer info