PTP-psykolog till Vuxenpsykiatrisk mottagning i Helsingborg

Publiceringsdatum: 2022-05-13

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri i Helsingborg består av både mottagningsverksamhet och vårdavdelningar. Specialistpsykiatrins uppdrag är att erbjuda bedömning, utredning och behandling för personer med komplex psykiatrisk problematik enligt gränssnitt gentemot primärvården. Vårt upptagningsområde är nordvästra Skånes tio kommuner. Vi är en relativt stor mottagning som är uppdelad i tre team och tillsammans är vi cirka 30 medarbetare som består av psykiatriker, psykologer, sjuksköterskor, socionomer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, skötare och medicinska sekreterare.

Mottagningen står inför en spännande utveckling där du som medarbetare har möjlighet att vara med att påverka. Vår ambition är att genom ett förändrat omhändertagande öka tillgängligheten och skapa bra förutsättningar för så väl patienter som medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER

Vi välkomnar nu två PTP-psykologer till vårt team för ett vikariat ett år framåt från tillträdesdag.

Att vara PTP-psykolog hos oss innebär att arbeta med utredningar, bedömningar och behandlingar. Du kommer att arbeta med både individuella behandlingar och gruppbehandlingar, och kommer att ingå som en viktig del i ett av teamen.

Du tar del i det PTP-upplägg som Region Skåne erbjuder med seminarier, studiebesök och temadagar och du har handledning under hela utbildningsåret.

KVALIFIKATIONER

För att vara behörig sökande till PTP-tjänsterna ska du kunna uppvisa psykologexamensbevis senast vid tillträdesdagen. Har du studerat psykologi i annat land än Sverige ska du uppvisa beslut från Socialstyrelsen att du har rätt att göra PTP, därför ber vi dig bifoga detta i din ansökan. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Som person värderas egenskaper som god samarbetsförmåga och ett gott professionellt bemötande. Vi söker dig som är nyfiken på och engagerad i förändringsarbete som skapar mervärde för våra patienter och utvecklar verksamheten.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION SKÅNE
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000255
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePTP-psykolog
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION SKÅNE söker två personer till denna tjänst som ptp-psykolog med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som ptp-psykolog hos REGION SKÅNE skickar du in din ansökan senast 2022-05-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sjuksköterska till psykiatri akutmottagning i Helsingborg

Svea Work AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Helsingborg.

2022-05-16

Mer info

Sjuksköterska till akutmottagning i Helsingborg

Svea Work AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Helsingborg.

2022-05-16

Mer info

Operationssjuksköterska till Ortopedimottagningen i Helsingborg

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som operationssjuksköterska i Helsingborg.

2022-05-03

Mer info