Arbetsterapeut sommarvikariat

Publiceringsdatum: 2023-03-17

Här får du chansen till ett av de viktigaste jobben, där du som arbetsterapeut får möjlighet att vara med och bidra till äldres hälsa och livskvalitet! Vi erbjuder dig möjligheten att ha ett meningsfullt arbete och vårt mål är att ge dig rätt förutsättningar för det.

Tjänsten är placerad på Grönbodahemmet som ofta beskrivs som en liten och familjär arbetsplats i det lilla samhället. Det finns flera samarbeten med frivilligorganisationer och lokala företag kring olika aktiviteter. Den finns en hög kompetens bland personalen där alla arbetar för att göra det lilla extra för de boende. Grönbodahemmet ligger i Storå och är ett särskilt boende där det bor 23 personer, det finns även en korttidsavdelning som har plats för 23 boende, det är två arbetsterapeuter som delar på boende och korttidsavdelning.

Du kommer att tillhöra Rehabiliteringsenheten där arbetsterapeuter, rehabassistenter samt hjälpmedelstekniker arbetar. Enhetens uppdrag är att svara för rehabiliteringsåtgärder, hjälpmedelsförsörjning till kommunens invånare inom ramen för kommunens ansvarsområde.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ansvara för den generella och specifika rehabiliteringen i teamsamverkan med sjuksköterskor, enhetschef , vårdpersonal samt sjukgymnast. Som arbetsterapeut ska du utreda och bedöma behov samt utföra arbetsterapeutiska åtgärder. Här ingår ADL bedömningar, att utföra rehabiliterande åtgärder i form av träning av funktions- och aktivitetsförmåga, förskriva hjälpmedel samt utreda och bedöma behov av anpassning i bostaden. I arbetet ingår att arbeta med nationella kvalitetsregister för en ökad kvalitetssäkring kring den enskilde. Du ska även dokumentera i journalsystem och upprätta rehabplaner, delta i SIP/vårdplaneringar.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, som är flexibel och ser möjligheter. Du har god samarbetsförmåga och kan lyssna och kommunicera med andra. Du är lugn, stabil och i pressande situationer har du förmågan att hålla fokus på rätt saker och driva arbetsprocessen vidare. Arbetet kräver en god förmåga att skapa struktur, arbeta systematiskt och att vara noggrann. Som person är du ansvarstagande och drivande.

Det krävs att du har körkort, klass B

Meriterande

Erfarenhet av att på korttidsverksamhet

Kännedom om verksamhetssystemet Viva.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Lindesbergs kommun ingår i det finska förvaltningsområdet. Ange gärna i din ansökan om du har språkkunskaper i finska.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLindesbergs kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer2120002015
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeArbetsterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Lindesbergs kommun söker en person till denna tjänst som arbetsterapeut med placerings i Lindesberg. Om det låter intressant att arbeta som arbetsterapeut hos Lindesbergs kommun skickar du in din ansökan senast 2023-04-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Leg. arbetsterapeut sommarvikariat bemanning Stockholm och Nynäshamn

Capio Sverige AB söker en person till tjänsten som arbetsterapeut i Stockholm.

2023-03-24

Mer info

Arbetsterapeut till Rehab City - Sommarvikariat

REGION STOCKHOLM söker tre personer till tjänsten som arbetsterapeut i Stockholm.

2023-03-24

Mer info

Leg. arbetsterapeut - sommarvikariat

Sollefteå kommun söker en person till tjänsten som arbetsterapeut i Sollefteå.

2023-03-24

Mer info