Sjuksköterskor till kirurgisk vårdavdelning

Publiceringsdatum: 2023-11-21

Söker du efter ett jobb inom hälso- och sjukvård-sektorn? Positionen som sjuksköterska, grundutbildad hos Ofelia Vård AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Ofelia Vård AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Denna position är tillgänglig i Linköping. Ofelia Vård AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som sjuksköterska, grundutbildad. De har just nu ett ledigt jobb som sjuksköterska, grundutbildad som kan vara av intresse för dig. Låt Ofelia Vård AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som sjuksköterska, grundutbildad! Ansök seast tisdag den tolfte december 2023.


Jobbannons

Om oss

Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.

Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!

Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.

Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till kirurgiska vårdavdelningar, tjänstgöring kan ske på såväl KAVA som på elektiv avdelning.

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kirurgisk vårdavdelning.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnOfelia Vård AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565792131
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Ofelia Vård AB söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Ofelia Vård AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Allmänsjuksköterskor till kirurgisk vårdavdelning

Ofelia Vård AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Solna.

2023-11-28

Mer info

Allmänsjuksköterskor till akutkirurgisk vårdavdelning

Ofelia Vård AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Huddinge.

2023-11-28

Mer info

Sjuksköterskor till kirurgisk vårdavdelning

Ofelia Vård AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Linköping.

2023-11-27

Mer info