Psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen, Ludvika

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Inom Habiliteringen finns Barn- och Ungdomshabilitering samt Vuxenhabilitering med tvärprofessionella team med medicinsk, psykologisk, social och pedagogisk kompetens.

Habiliteringen har ett viktigt och utmanande uppdrag med att göra livet mer möjligt för barn, ungdomar och vuxna med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar samt till deras närstående. Insatserna ska bidra till ett fungerande vardagsliv, god livskvalitet och delaktighet i samhället.

Nu söker vi en psykolog till Barn- och ungdomshabiliteringen i Ludvika!

Som psykolog arbetar du i nära samarbete med det övriga teamet på Habiliteringen. Du ansvarar för det psykologiska behandlingsarbetet, gör utredningar, diagnostiserar och gör funktionsbedömningar samt kartlägger behov och ger individuellt anpassade insatser. Du ska även ge terapeutiskt inriktade insatser samt utbildning och stöd till barnet/ungdomen, närstående, personal och övriga i brukarens nätverk. Du erbjuds ett bra introduktionsprogram, tillgång till mentor och handledare samt yrkesträffar tillsammans med psykologkollegor i verksamheten.

På Region Dalarna erbjuder vi goda anställningsförmåner så som bland annat flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och löpande kompetensutveckling.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har kunskap inom neuropsykologi. Önskvärt är att du har kunskap om olika funktionsnedsättningar. Erfarenhet av samtal och utredning med goda kunskaper i testmetodik är ett önskemål. Som person söker vi dig som har god samarbetsförmåga eftersom du kommer att arbeta i team, du behöver därmed även ha social kompetens. B-körkort är ett krav.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkePsykolog

Ansökan

REGION DALARNA söker en person till denna tjänst som psykolog med placerings i Ludvika. Om det låter intressant att arbeta som psykolog hos REGION DALARNA skickar du in din ansökan senast 2020-12-13.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Legitimerad psykolog till Barn- och ungdomshabiliteringen, Kalix

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som psykolog i Kalix.

2020-11-23

Mer info

Psykologer till Barn- och Ungdomshälsan i Västerås och Köping

REGION VÄSTMANLAND söker två personer till tjänsten som psykolog i Västerås.

2020-10-19

Mer info

Psykolog till enheten Barn- och elevhälsan, Laholms kommun

Laholms kommun söker en person till tjänsten som psykolog i Laholm.

2020-10-16

Mer info