Sjuksköterska

Publiceringsdatum: 2023-11-21

Funderar du på att söka jobb inom hälso- och sjukvård? Nu har du chansen att börja jobba som sjuksköterska, grundutbildad hos Luleå kommun. Luleå kommun söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Luleå då det är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom sjuksköterska, grundutbildad, ta en titt på den lediga tjänsten som Luleå kommun erbjuder för att se om det är en matchning. Luleå kommun letar efter erfaren sjuksköterska, grundutbildad som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är tisdag den femte december 2023.


Jobbannons

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU

Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåbor.

Är du redo för ditt nästa uppdrag som sjuksköterska hos oss? Vi letar efter en ny kollega som kan skapa glädje i människors liv!

Plats: Västberga vård- och omsorgsboende, Västerlångvägen 1 i Råneå.

Hos oss är det inte bara ett jobb, det är en gemenskap! Vi prioriterar ditt välmående och trivsel på arbetsplatsen. Med hälsofrämjande insatser och ett fantastiskt teamarbete är vi ditt stöd varje dag.

Ansök nu och glöm inte att skicka med ditt CV! Du behöver inte bifoga personligt brev när du ansöker till oss.

ARBETSUPPGIFTER

I din viktiga roll som sjuksköterska hos oss erbjuds du ett stimulerande och varierande arbete där du har omvårdnadsansvar för patienter inom äldreomsorgen.

Rollen innefattar även:

  • Planering och genomförande av vårdplaner
  • Dokumentation
  • Delegering av uppgifter till vårdpersonal
  • Läkemedelshantering
  • Utbildning och handledning av personal och patienter
  • Utföra planerade och oplanerade hembesök

Du har ett nära samarbete med olika yrkeskategorier i den interna verksamheten men även med annan vårdgivare.

Arbetstiderna är främst förlagda dagtid men även vardagkvällar och helger förekommer.

KVALIFIKATIONER

Du som söker ska ha ett genuint intresse och engagemang för att arbeta med patienter som har fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vidare söker vi dig som:

  • är legitimerad sjuksköterska
  • har B-körkort

Om du har yrkeserfarenhet eller gått en specialistutbildning med inriktning mot distriktsköterska eller vård av äldre är det ett plus.

Som person är du samarbetsorienterad, strukturerad och lösningsorienterad. Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Tillträde enligt överenskommelse.

ÖVRIGT

Tillsammans spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vi vill skapa goda förutsättningar för dig och ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Tillsammans jobbar vi för Framtidens Luleå med plats för minst 100 000 Luleåbor. Just nu pågår en omställning och nyetablering av industrin här i norr. Industrierna ställer om till fossilfri produktion och förutsättningarna finns här hos oss. Det innebär stora möjligheter för vår kommun att skapa mer Luleå för fler Luleåbor och öka takten i samhällsutvecklingen. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Tips!

Nyfiken på Luleå? www.flyttatilllulea.se

Nyfiken på jobb? www.jobbailuleakommun.se

Följ oss på Luleå kommuns LinkedIn

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLuleå kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002742
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Luleå kommun söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Luleå. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Luleå kommun skickar du in din ansökan senast 2023-12-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sjuksköterska till Lungdagvård, Sunderby sjukhus

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Luleå.

2023-11-29

Mer info

Anestesisjuksköterska sökes till Operationsavdelningen, Varberg

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som anestesisjuksköterska i Varberg.

2023-11-29

Mer info

Sjuksköterska/distriktssköterska till Jakobsbergs universitetsvårdcentral

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Järfälla.

2023-11-29

Mer info