Tandsköterska till Folktandvården Bergsjö

Publiceringsdatum: 2023-11-21

Vill du arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? Folktandvården Gävleborg AB är på jakt efter en skicklig tandsköterska och du kan vara rätt person för jobbet. Folktandvården Gävleborg AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Nordanstig. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Folktandvården Gävleborg AB i rollen som tandsköterska så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Har du vad som krävs för att arbeta som tandsköterska hos Folktandvården Gävleborg AB? Ansök innan tisdag den tolfte december 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Nu söker vi tandsköterska till vår klinik i Bergsjö.

Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större - här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Bergsjö är en liten centralort i Nordanstigs kommun ca tre mil norr om Hudiksvall och ca sex mil söder om Sundsvall. Folktandvårdens klinik ligger mitt emot busstorget med förbindelser till båda städerna och vidare ut i landet. Här utförs idag allmäntandvård till barn och vuxna med såväl avancerad protetik som kirurgi och behandling med lustgas. En stor del av patientunderlaget är äldre vuxna och protetik är ett vanligt förekommande inslag i de behandlingar vi erbjuder. Vi har ett utvecklat arbetssätt där många arbetsuppgifter löses i team med olika kompetenser. Det är kul att jobba i Bergsjö, välkommen!

ARBETSUPPGIFTER

Som tandsköterska hos oss har du varierande arbetsuppgifter. Du arbetar i team med andra yrkeskategorier med patientens bästa i fokus. Både receptions- och patientarbete förekommer. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum. Vidare har du en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter.

Du får som nyanställd tandsköterska på Folktandvården Gävleborg ta del av ett ettårigt introduktionsprogram som omfattar introduktion och handledning på klinik samt ett flertal utbildningsdagar.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är examinerad tandsköterska eller i slutet av din utbildning och har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Vi ser att du vill arbeta i team där delaktighet i patientarbetet präglar ditt arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad, med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är servicemedveten och flexibel, vilket gör det lätt för dig att samarbeta med kollegor och möta kunder.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Folktandvården Gävleborg är ett bolag, helägt av Regionen och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 13 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi. Drygt 50% av länets vuxna invånare och 95% av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Folktandvården Gävleborgs värdegrund består av professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFolktandvården Gävleborg AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567021836
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTandsköterska
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Folktandvården Gävleborg AB söker en person till denna tjänst som tandsköterska med placerings i Nordanstig. Om det låter intressant att arbeta som tandsköterska hos Folktandvården Gävleborg AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Eslöv

Folktandvården Skåne AB söker en person till tjänsten som tandsköterska i Eslöv.

2023-11-29

Mer info

Tandsköterska/receptionist till Folktandvården Skåne, Malmö Mobilia

Folktandvården Skåne AB söker en person till tjänsten som tandsköterska i Malmö.

2023-11-28

Mer info

Tandsköterska till Folktandvården Halmstad och Hylte

REGION HALLAND söker två personer till tjänsten som tandsköterska i Halmstad.

2023-11-29

Mer info