Undersköterska till Röntgenkliniken

Publiceringsdatum: 2023-02-03

Röntgenkliniken i Norrköping är en av Sveriges modernaste röntgenkliniker och utför varje år cirka 90 000 röntgenundersökningar på patienter från främst östra delen av Östergötland.

Kliniken tillämpar såväl traditionell slätröntgen som ultraljud, datortomografi (DT), magnetresonans-tomografi (MRT) och genomlysning. Kliniken är i ständig utveckling och här bedrivs även undervisning och forskning. Kliniken har totalt cirka 110 medarbetare innefattandes läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer. På vår klinik finns även utbildade granskande radiografer.

Arbetsbeskrivning

Röntgenkliniken erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete inom våra olika modaliteter. Som undersköterska hos oss ansvarar du för omhändertagandet av våra patienter före, under och efter undersökningar. Arbetsuppgifter som undersköterska varierar beroende på vilken undersökning som ska utföras och vilka behov som finns.

Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innefattar såväl dagtid som jourtid.

Läst gärna mer om karriärvägar som undersköterska inom Region Östergötland https://dokument.regionostergotland.se/regsam/Ãvergripande dokument webben/HR/Karriärstege Undersköterska.pdf.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med ett stort intresse för teknik och ständig utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som undersköterska på sjukhus eller inom röntgen. Du är ansvarsfull person, som ser till både verksamhetens, patientens samt remittentens bästa. Du är flexibel och behåller lugnet i stressade situationer.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, ansvarstagande och positiv. Du har en god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och en god kommunikation är därmed viktig. Du arbetar mot verksamhetens mål och har ett professionellt förhållningssätt.

Läs gärna här om https://www.regionostergotland.se/ro/jobb-och-utbildning/dina-formaner.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION ÖSTERGÖTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000040
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till denna tjänst som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2023-02-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Undersköterska till Handkirurgiavdelning operation i Malmö

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Malmö.

2023-03-24

Mer info

Undersköterska till Gullregnets hemtjänst

Kungsbacka kommun söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Kungsbacka.

2023-03-24

Mer info

Undersköterska till AVP, sommarvikariat till Sunderby sjukhus

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Luleå.

2023-03-24

Mer info