Tandsköterska välkomnas till Folktandvården Åkersberga

Publiceringsdatum: 2023-11-21

Letar du efter anställning inom hälso- och sjukvård? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som tandsköterska hos REGION STOCKHOLM. REGION STOCKHOLM söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Platsen där jobbet finns ledigt är i Österåker. REGION STOCKHOLM har just nu en ledig tjänst som tandsköterska. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som tandsköterska hos REGION STOCKHOLM om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den sjunde januari 2024.


Jobbannons

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Åkersberga kliniken. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag

Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Du kommer till en fin, luftig och fräsch klinik med 14 moderna och ljusa behandlingsrum. Här finns många erfarna kollegor som välkomnar dig och delar med sig av sin kompetens. Patientgruppen är blandad och kliniken har ett stort barnansvar i ett friskt område. Goda trafikförbindelser med buss och Roslagsbanan. Stor och billig parkeringsplats direkt utanför kliniken.

Vad du behöver för att lyckas

Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. 

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss

Vi på Folktandvården Stockholm har både stora och små kliniker med olika odontologiska inriktningar, utmaningar och geografiska lägen, då vi finns från Norrtälje till Nynäshamn.

Hos oss finns det möjligheter till:

  • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska och arbetsledare.
  • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
  • Frisktandvård.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 7 januari 2024. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på del-heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta: Arbetsledare Britt-Marie Tidehag på britt-marie.tidehag@regionstockholm.se, 08-123 160 46.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION STOCKHOLM
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000016
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTandsköterska
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION STOCKHOLM söker en person till denna tjänst som tandsköterska med placerings i Österåker. Om det låter intressant att arbeta som tandsköterska hos REGION STOCKHOLM skickar du in din ansökan senast 2024-01-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Tandsköterska välkomnas till Folktandvården Danvikstull på Södermalm

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som tandsköterska i Stockholm.

2023-11-28

Mer info

Tandhygienist välkomnas till Folktandvården Åkersberga

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som tandhygienist i Österåker.

2023-11-27

Mer info

Tandsköterska till Folktandvården Karlaplan

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som tandsköterska i Stockholm.

2023-11-27

Mer info