Sjuksköterskor välkomnas till – Perioperativa avdelningen på Östersunds sju

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Är du på jakt efter en karriär inom hälso- och sjukvård? Det är nu möjligt för dig att få jobb som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN. Detta är ett jobb på heltid där REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN letar efter någon under tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Östersund, är det här din chans att söka ett spännande jobb REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN behöver fler anställda som stödjer arbetet inom sjuksköterska, grundutbildad. Kolla in deras två lediga tjänster för att se om du har vad som krävs. Bli en del av teamet hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN som sjuksköterska, grundutbildad genom att ansöka senast söndag den tredje december 2023.


Jobbannons

ARBETSUPPGIFTER

I ditt arbete ansvarar du tillsammans med dina kollegor för omhändertagande av patienten pre- och postoperativt.

I vårt uppdrag ingår att ge både dagkirurgiska och slutenvårdspatienter bästa möjliga förutsättningar inför sin operation.

Postoperativt kommer du återfå den färdigopererade patienten som du i det post-operativa teamet ansvarar för att omhänderta och lotsa till nästa instans, patientens egna hem eller avdelning.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket men även du som är nyutexaminerad är välkommen med din ansökan. Vi värdesätter om du har tidigare arbetslivserfarenhet från postoperativ vård samt från slutenvård.

Du har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat. Du har empatisk förmåga och kan utstråla trygghet. Då vi uppmuntrar framåtanda och nytänkande ser vi gärna att du är kreativ, flexibel och har lätt för att se nya lösningar, arbetssätt och effektiva flöden. Du är initiativtagande och kan ansvara för egna arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000214
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker två personer till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Östersund. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN skickar du in din ansökan senast 2023-12-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Undersköterskor välkomnas till neonatalavdelningen på Östersunds sjukhus!

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker fem personer till tjänsten som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning i Östersund.

2023-11-06

Mer info

Sjuksköterskor till blandade avdelningen på Sjukhus Söder om Stockholm

Prime Care & Professional AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Södertälje.

2023-09-18

Mer info

Traineeprogram för sjuksköterskor – välkommen till neuro!

REGION UPPSALA söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Uppsala.

2023-08-09

Mer info