Driftig Audionom sökes

Publiceringsdatum: 2020-06-29

Verksamhetsbeskrivning

Attundahälsan kommer att etablera en hörselmottagning i Stockholm. Vi kommer att ansöka om att på uppdrag av Region Stockholm arbeta med hörseltest, hörselutredning och hörapparatutprovning samt vara ett kompetenscentra för Attundahälsans företagshälsovård inklusive Skolhälsovård. Vi vill vara leverantörsoberoende, bygga upp en mottagning i medicinteknisk framkant, skapa trygghet och kontinuitet för våra kunder och uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två Audionomer där huvudsakliga arbetsuppgifter är hörselrehabilitering/habilitering genom att utföra diagnostisering av hörsel, anpassning och förskrivning av hörapparater och övriga hörhjälpmedel samt rådgivning och stöd i samarbete med mottagningens övriga kompetenser.

Kvalifikationer

Legitimerad audionom. Vi välkomnar både nyexaminerade audionomer och audionomer med flera års yrkeserfarenhet. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Körkort krävs.

Personliga egenskaper

Du som person är självständig, strukturerad och flexibel. Arbetet bygger på stort engagemang, lyhördhet och positiv grundställning och en god kollegial gemenskap vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har goda teoretiska och praktiska kunskaper. Meriterande är om du har erfarenhet av SLLs upphandlade sortiment samt en eller flera av de ledande leverantörerna, har erfarenhet av SLLs system och rutiner och har dokumenterad erfarenhet av att gå i mål med ett större projekt.

Arbetstid

Heltid eller deltid.

Övrigt

Ansökan skall innehålla fullständig Cv med meritförteckning, personligt brev samt adressupggifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju

Känns det som en spännande utmaning och du vill vara med och bygga upp en mottagning från grunden. Inte bangar för lite hårt arbete och kan och vill bygga upp verksamhetsrutiner så finns möjligheten att vi tillsammans skapar länets bästa mottagning.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum

2020-07-20

Kontaktperson

Carl Tunberg

Carl.tunberg@attundahalsan.se

Attundahälsan

Glimmervägen 14

191 31 Sollentuna

Tfn 08-12099120

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeAudionom

Ansökan

Attundahälsan Läkarpraktik AB söker två personer till denna tjänst som audionom med placerings i Sollentuna. Om det låter intressant att arbeta som audionom hos Attundahälsan Läkarpraktik AB skickar du in din ansökan senast 2020-07-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Lyhörd Audionom sökes till mottagning på Östermalmstorg

AB Lyhörd söker en person till tjänsten som audionom i Stockholm.

2020-05-07

Mer info

Engagerad undersköterska sökes till Gynmottagning i Lund

Kvinnokliniken Vital Skåne AB söker en person till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Lund.

2020-04-19

Mer info

Sjuksköterska sökes till Sveriges nordligare Regioner med hög ersättning.

Viva Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Älvsbyn.

2020-04-19

Mer info